Loading...
The Babysitter (2017)

The Babysitter (2017)

by Adrian Solomon, noiembrie 4, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Horror
Regie: McG
Distribuție: Samara Weaving, Judah Lewis, Hana Mae Lee, Robbie Amell, Bella Thorne
Durată: 1 h. 25 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Cole este tipicul pussy de care se ia cam toată lumea. Singurii săi prieteni sunt părinții săi, vecina cu care are interese comune și Bee, o tânără de nota 10 care mai face ocazional pe babysitterul. Părinții lui Cole decid să o întindă din oraș pentru câteva zile, iar Cole rămâne singur cu Bee. Sperând la lucruri interesante, Cole decide să nu doarmă noaptea și să o urmărească pe Bee, dar ceea ce va descoperi îi va întoarce viața pe dos.

Rant: Cu siguranță că există un număr de adolescenți care or să găsească acest film suficient de edgy cât să le placă, fie pentru glumele din el, sau pentru faptul că nu se ia în serios, sau poate pentru prezența frumoaselor Samara Weaving și Bella Thorne. Pentru mine acest film a reprezentat un exercițiu în futilitate, o minoră pierdere de timp (are doar o oră și 25 de minute) și un semn de întrebare față de domnul McG, despre care știam că poate mai bine de atât.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.