Loading...
The Beach Bum (2019)

The Beach Bum (2019)

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Dramă
Regie: Harmony Korine
Distribuție:
Matthew McConaughey, Snoop Dogg, Isla Fisher, Jimmy Buffett, Zac Efron, Martin Lawrence, Jonah Hill
Durată: 1 h. 35 min.
Rating IMDB: 5.5

Despre: Moondog este un geniu al poeziei și duce o viață idilică, lipsită de orice grijă, plină până la exces de droguri și femei frumoase, chit că are o nevastă și frumoasă și putred de bogată. Totul pare să meargă bine pentru poetul nostru până când viața îi zvârle o strâmbă care îl face să pornească într-o călătorie de auto-descoperire.

Rant: Absolut totul despre acest film surprinde. Matthew în rolul de Moondog este interesant, fiind visul umed al oricărui poet care își trage inspirația în plămâni, odată cu fumul inhalat din eternul joint pe care Moondog îl are în mână în aproape fiecare scenă. Este convins că viața va îi va da tot de ce are nevoie, iar când nu reușește, aceasta îi va scoate în cale oameni care o să îl ajute. Ba nevastă-sa – Isla Fisher arătând ca cea mai milfabilă nevastă ever, sau amantul acesteia, Loungerie, un Snoop Dogg care își joacă propriul rol și anume artist amator de marijuana, ba un Zack Efron aproape de nerecunoscut în rol de dereglat mintal sau un Martin Lawrence care ne aduce aminte cât de amuzant poate fi. După cum vedem, distribuția este grozavă, din acest punct de vedere filmul prezentându-se impecabil. Are momentele sale amuzante dar cam atât, doar momente, fiind practic o serie de aventuri, pline de droguri și sex, ale lui Moondog. Filmul poate o fi având ceva înțeles ascuns pe care nu l-am prins și poate că ar merge mai bine vizionat sub efectul unor Mării și Ioane, abia poți să râzi odată cu Moondog, pe care buna dispoziție nu îl părăsește nici o clipă, indiferent cât de căcat pot fi lucrurile din jurul său, tot ce contează e să aibă o sticlă și un joint și nelipsita-i mașină de scris, pentru a putea să compună cel mai bun volum de poezii scris vreodată.

Am fost complet eronat să aseamăn acest film cu The Big Lebowski, care în afară de păr lung și o dragoste deosebită pentru un stil de viață fără griji, nu prea au multe în comun. Totuși, cred că este un film suficient de interesant cât să îi acordați o șansă dacă nu aveți altceva mai bun de făcut.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.