Loading...
Justice League (2017)

Justice League (2017)

by Adrian Solomon, noiembrie 25, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: DCEU, Super-eroi, Acțiune
Regie: Zack Snyder
Distribuție:
Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Connie Nielsen, J. K. Simmons
Durată: 2 h. 00 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: După moartea lui Superman din BvS, pământul este vulnerabil unui atac din partea forțelor extraterestre, în special din partea lui Steppenwolf, un cuceritor de meserie, cu o râcă veche față de pământeni, care dorește să își pună labele pe trei Mother Boxes ascunse pe planeta noastră. Batman, alertat de descoperirile lui Lex Luthor, încearcă să alcătuiască o echipă de indivizi cu super-puteri pentru a combate pericolul și pentru a salva lumea.

Rant: După ce am văzut de două ori acest film, am rămas la fel de nehotărât în privința lui. Sper ca un viitor Director’s Cut, cum a primit BvS să mă facă să îmi placă mai mult, cert este că se resimte din plin interferența studiourilor WB. După ce Zack Snyder a fost nevoit, din cauza unor probleme personale, să se retragă, Joss Whedon a preluat fotoliul de regizor, ordonând multe refilmări. În plus de asta, stilistic, cei doi regizori sunt foarte diferiți, Whedon încercând să impună tonul vesel, family-friendly al filmelor Marvel, peste viziunea sumbră a lui Snyder. Rezultatul este un amalgam bizar, de bancuri și one-liners, pe fondul unor bătălii încrâncenate, în care primează CGI-ul, un CGI sub standardele lui 2017.

Cu toate astea, filmul este un deliciu pentru fanii DC hardcore, care îl laudă în unanimitate. Pentru ceilalți, aș zice că este un film solid, 2 ore de entertainment decent.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.