Loading...
Logan Lucky (2017)

Logan Lucky (2017)

by Adrian Solomon, octombrie 8, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Comedie Neagră, Crime
Regie: Steven Soderbergh
Distribuție:
Channing Tatum, Adam Driver, Seth MacFarlane, Riley Keough, Katie Holmes, Katherine Waterston, Dwight Yoakam, Sebastian Stan, Hilary Swank, Daniel Craig
Durată: 1 h. 58 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: Jimmy Logan, împreună cu fratele său Clyde și sora sa Mellie, îl cooptează pe spărgătorul profesionist Joe Bang și pe frații acestuia, pentru a da o lovitură extrem de îndrăzneață asupra circuitului NASCAR din Charlotte.

Rant: Aparent lui Steve Soderbergh îi place să facă filme despre jafuri. Fie că a fost unul din trilogia Ocean (11, 12, 13) sau Out of Sight, regizorul mereu a arătat o bună înțelegere a ceea ce presupune un heist movie de succes. Nici de data asta nu a dat greș, Logan Lucky putând fi considerat ca una dintre surprizele acestui an. Este un amestec perfect de comedie cu tensiunea unui jaf, în care orice s-ar putea să meargă rău de la secundă la secundă.

Filmul are o distribuția cu nume sonore, din care se distinge un Daniel Craig într-un rar rol de comedie, un Channing Tatum care își reia colaborarea cu Steven după filmele Magic Mike, și un Adam Driver care începe să îmi placă tot mai mult de la film la film. Nici restul nu fac roluri rele, chiar dacă unii apar prea puțin, precum Sebastian Stan.

Ca informație bonus, tot filmul este structurat conform listei prezente în bucătăria lui Jimmy. Schimbul de replici dintre deținuți și gardieni în timpul micii „răzmerițe”, merită premiul de cel mai bun dialog de anul acesta.

Mergeți cu încredere la film sau faceți-l o prioritate în momentul în care apare pe torente sau la televizor, măcar pentru a-l vedea pe Daniel Craig cu accent de redneck (țărănoi) pur sânge.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.