Loading...
Mechanic: Resurrection (2016)

Mechanic: Resurrection (2016)

by Adrian Solomon, august 3, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Dennis Gansel
Distribuție:
Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh, Sam Hazeldine, Rhatha Phongam, Natalie Burn
Durată: 1 h. 38 min.
Rating IMDB: 5.7

Despre: După ce și-a înscenat moartea în prima parte, Bishop pare că în sfârșit poate duce o viață liniștită. Pasul unu spre ruinarea acestei situații, el se îndrăgostește de o bunăciune. Pasul doi, bunăciunea este răpită de un inamic redundant cu care, normal, Bishop are ceva istorie, de care sincer nici nu îți pasă până la final. Ca să o salveze, Bishop trebuie să asasineze trei ținte, una mai periculoasă decât alta. Și ca de obicei, trebuie să fie totul înscenat să pară că a fost un accident.

Rant: Era o vreme când lumea era entuziasmată să vadă un film cu Jason Statham. Transporter, Snatch, Mean Machine, astea fiind hiturile de început, toate filme bune, urmate apoi de un type-cast sinistru, care l-a văzut pe Jason al nostru jucând același și același personaj, poate cu nume și circumstanțe diferite, film după film după film.

Filmul de față nu face excepție și ne oferă aceeași poveste pe care o știm pe de rost deja, cu un obligatoriu plot twist pe care îl vezi venind de la mare depărtare. Poate scenele în care acesta își duce la capăt loviturile, oricât de ilogice sau imposibile par ele, să mai salveze din film un pic pentru că sunt cool și fain executate dar cam atât. Film perfect dacă vrei ca și creierul tău să ia o pauză de la viața cotidiană.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.