Loading...
Men in Black II (2002)

Men in Black II (2002)

by Adrian Solomon, iunie 27, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Acțiune, S.F.
Regie: Barry Sonnenfeld
Distribuție:
Tommy Lee Jones, Will Smith, Lara Flynn Boyle, Johnny Knoxville, Rosario Dawson, Tony Shalhoub, Rip Torn
Durată: 1 h. 28 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: J testează agent după agent, pentru rolul de nou partener după ce K s-a retras în prima parte dar odată cu o nouă amenințare la adresa Pământului, singura informație care ar putea salva ziua se află în mintea retrasului K, acum un poștaș docil.

Rant: Pe principiul dacă ceva funcționează, de ce să îl modifici, Barry Sonnenfeld împreună cu aceeași trupă de actori, plus minus câțiva (o Lara Flynn Boyle extrem de sexy, Rosario Dawson în loc de Linda Fiorentino, Johnny Knoxville care era în culmea popularității grație showului său Jackass, sau un cameo a lui Michael Jackson pe post de agent M) pliați pe aceeași poveste (dar vedem câinele Frank și gașca de viermi veseli în roluri mult mai proeminente) vor să ne distreze la fel de mult ca prima parte. Că și reușesc, asta nu aș prea spune pentru că, deși aflăm mai multe despre K și trecutul său, totul pare un deja-vu tipic al sequel-urilor din acea perioadă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.