Loading...
Men in Black: International (2019)

Men in Black: International (2019)

by Adrian Solomon, iunie 24, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Acțiune, S.F.
Regie: F. Gary Gray
Distribuție:
Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Laurent Bourgeois, Larry Bourgeois, Emma Thompson, Liam Neeson
Durată: 1 h. 54 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: Proaspăt recrutata agent M este trimisă la biroul MiB din Londra unde va face echipă cu fabulosul agent H, care a salvat lumea de mai multe ori. Dar când un VIP aflat sub protecția lor este asasinat și o super-armă este furată, cei doi agenți trebuie să se reconcilieze cu faptul că ar putea exista trădători în rândul propriei agenții.

Rant: Seria MiB a fost ancorată de la bun început de contrastul amuzant dintre protagoniștii ei, și anume Will Smith și Tommy Lee Jones, de creaturile extraterestre bine realizate, făcute mai mult prin efecte practice decât CGI. După trei filme și un serial animat, lumea credea că franciza este numai bună de pusă într-un sertar al nostalgiei dar aparent nu a fost cazul pentru că iată, au făcut ce au făcut și au venit cu partea a 4-a care dorește a da un restart întregii serii.

Povestea nu e cu nimic diferită față cele spuse de fiecare film din trilogia precedentă, fiind aceeași ciorbă reîncălzită adică un agent cu experiență face echipă cu un învățăcel talentat, pentru a recupera un artefact misterios din mâinile unei entități incredibil de puternice. O să îți dai seama de toate întorsăturile de situație cu mult înainte ca ele să se întâmple. Singura chestie nouă pentru care se merită vizionat filmul este sinergia excelentă dintre cei doi actori principali (dacă ați văzut Thor 3 știți la ce să vă așteptați). Lui Hemsworth i se dă mână liberă să improvizeze și acesta se descurcă de minune, completându-se la perfecție cu Tessa Thompson. Lor li se adaugă Kumail Nanjiani sub formă de extraterestru de buzunar, ca sursă de umor suplimentar. Totuși lipsește un pic acea dinamică funny man vs straight man pe care o aveau atât de bine stabilită Will Smith și Jones.

Per total este un film decent căruia îi apreciez efortul dar care nu vine cu absolut nimic nou în peisajul acestei francize.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.