Loading...

Mission Possible (2021)

by Adrian Solomon, iunie 13, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Kim Hyung-joo
Distribuție: Lee Sun-bin, Kim Young-kwang
Durată: 1 h. 45 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: În urma unei neatenții guvernamentale, comercianții de arme pun mâna pe un transport pe care îl direcționează spre Coreea de Sud. Guvernul chinez răspunde prin a trimite o agentă începătoare, Yoo Da-hee, conștienți fiind că șansele ei de a supraviețui sunt aproape nule. În ajutorul ei vine însă Woo Soo-han, un investigator privat, care intră accidental în contact cu agenta. Împreună cei doi se vor regăsi în nenumărate probleme, și vor trebui să își folosească toate abilitățile pentru a scăpa cu viață.

Rant: Mission Possible este o comedie de acțiune coreeană, care împrumută prea puține elemente din filmul din care își trage inspirație titlul, dar care ne arată fața jucăușă a cinematografiei Coreei de Sud, pentru că, atunci când vor, acestora le iasă și comedii faine. Având doi tineri actori drept cap de afiș, aceștia se descurcă cu brio, rezultând scene cu mult umor, dar și cu acțiune surprinzător de bine coregrafiată.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.