Loading...

My Happy Marriage (aka. Watashi no Shiawase na Kekkon) (2023)

by Adrian Solomon, octombrie 5, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Dragoste, Supranatural
Studio: Kinema Citrus
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: ?
Rating MyAnimeList: 7.82

Despre: De mică, Miyo Saimori a trăit o viață nefericită, plină de ură, dezamăgiri și cruzimi, din partea părinților și surorii vitrege. Obișnuită să fie doar o cârpă în jocurile lor crude, ea este trimisă să fie soția unui individ misterios, cu o reputație infamă. Însă odată ajunsă în noua ei locuință, viața lui Miyo se va schimba complet odată cu întâlnirea noului ei soț, lordul Kiyoka Kudou.

Rant: Netflix surprinde din nou cu un anime de calitate, cu o poveste de dragoste mixată cu un interesant plot supranatural. Adaptarea a unui roman, My Happy Marriage te va face în general trist, lipsit de speranță în urma primului episod, prezentând niște personaje complet lipsite de umanitate în persoana familiei  lui Miyo, de a căror decădere te vei bucura nespus atunci când, inevitabil, aceasta se va întâmpla. Folosită ca o monedă de schimb și văzut doar ca un bun, tânăra crescută fără nici o speranță de a avea un viitor cu măcar un dram de căldură sufletească în el, va încerca să depășească traumele și trecutul întunecat care o bântuie, precum și toate încercările și uneltirile sinistre care îi vor fi așternute în cale, pentru a livra promisiunea titlului alături de surprinzătorul ei soț.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.