Loading...

Call of the Night (aka. Yofukashi no Uta) (2022)

by Adrian Solomon, septembrie 7, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Dragoste, Comedie, Slice of Life
Studio: LIDENFILMS
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 13
Durată episod: 22 min.
Statut: ?
Rating MyAnimeList: 7.99

Despre: Kou Yamori este un elev care după ce a refuzat confesiunea unei colege a început să fie izolat de către semenii săi, motiv pentru care a început să nu mai poată dormi. Acesta cutreieră noaptea, de unul singur, orașul său, bucurându-se de liniștea oferită de cerul înstelat și străzile pustii. Astfel el o întâlnește pe bizara Nazuna Nanakusa, o vampiriță atractivă, care îi promite lui Kou să îl transforme în vampir, dacă acesta reușește să se îndrăgostească de ea.

Rant: Un anime aparte, prin felul în care analizează „chemarea nopții”, dezinhibiția pe care o simți la adăpostul întunericului, și melancolia și claritatea în gândire pe care o poți avea doar sub un cer înstelat, fără zgomotul de zi cu zi. Punând la o parte indecența și imoralitatea plotului (copil de 14 ani ce încearcă să se combine cu o tipă cu câteva secole vechime dar cu înfățișare de tânără de 20), și pentru că sunt o persoană nocturnă de fel, animeul m-a nimerit fix la sentiment în ce privește prezentarea eliberării pe care noaptea ți-o oferă. De asemenea, are și cel mai banger ending pe care l-am auzit în ultima vreme!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.