Loading...

My Love Story (aka. Ore Monogatari!!) (2015)

by Adrian Solomon, noiembrie 5, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Dragoste, Comedie, Highschool
Studio: Madhouse
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 24
Durată episod: 22 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.90

Despre: Takeo Gouda este un așa numit gigant blând, un adolescent binecuvântat cu o statură impunătoare dar și cu o inimă de aur, fiind extrem de popular printre colegii săi datorită acestor trăsături. Nu același lucru poate fi spus și despre colegele sale, care sunt mai mereu înfricoșate de acesta iar colac peste pupăză, cel mai bun prieten al lui, fermecătorul Makoto Sunakawa, este constantul recipient al afecțiunilor acestora, lăsându-l mai mereu pe Takeo cu inima frântă. O întâlnire întâmplătoare în care Takeo o salvează pe mignona și șarmanta Rinko dintr-o situație neplăcută, face ca aceștia să devină prieteni, cu toate că pentru Takeo este mai mult dragoste la prima vedere. Însă, precaut fiind ca nu cumva Rinko să se asocieze cu el doar pentru a ajunge la Makoto, acesta decide să facă pe Cupidonul, în ciuda faptului că își dorește cu ardoare să răsară soarele primei dragoste și pe strada lui.

Rant: Cu siguranță una dintre cele mai wholesome povești de dragoste văzute în ultima vreme, povestea de dragoste dintre Takeo și Rinko cu siguranță va topi și cel mai cinic bastard, fiind un adevărat pansament pentru suflete triste. Disponibil pe Crunchyroll.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.