Loading...

ReLife (2016)

by Adrian Solomon, septembrie 12, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Dragoste, Comedie, Slice of Life
Studio: TMS Entertainment
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: serie completă
Rating MyAnimeList: 7.97

Despre: Ajuns la 27 de ani fără prea multe realizări și perspective în viață, Arata Kaizaki își duce traiul drept un NEET, oameni izolați social de diverse traume sau tulburări de comportament. Când i se propune să ia parte la un experiment social care i-ar oferi o nouă șansă la un trai normal, acesta nu ezită și acceptă fără prea multe gânduri. Astfel, cu ajutorul unei pastile, el își asumă înfățișarea unui adolescent și este înrolat drept ele în an terminal de liceu, scopul experimentului fiind reintegrarea sa în societate ca om funcțional.

Rant: Cavalcada de animeuri gen comedie-romantică continuă cu această serie din 2016, un alt rom-com cu adolescenți care trec cam prin aceleași etape ca orice altă serie de acest fel, cu un mic twist S.F. care este aproape ignorat. Este oarecum interesant să te gândești că o simplă pastilă ți-ar putea oferi ocazia sa îți asumi înfățișarea pe care o aveai atunci când erai adolescent și să retrăiești acele momente unice, practic împlinirea eternei dorințe: „de aș fi iar tânăr dar cu mintea pe care o am acum”. Sau dacă e moral ca un astfel de om să aibă sentimente pentru o adolescentă (clar nu decât dacă este situația din serial).

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.