Butonând prin biblioteca Netflix, am dat în cele din urmă și peste sub-secțiunea Stand-Up Comedy și mi-am adus aminte că eram un fan înfocat al unora dintre comicii de pe la începutul și mijlocul anilor 2000, pentru ca mai apoi să îi pun undeva deoparte și rareori să mai apelez la showurile lor pentru a-mi descreți fruntea. Din turma aceea care popula Comedy Centralul, un promotor aprig atât al veteranilor cât și a noilor talente, am avut plăcerea să urmăresc și să fac cunoștință cu un Dave Chapelle, Bill Burr, Louie CK, Gabriel Iglesias, Jimmy Carr, Ron White (un veteran al trupei Blue Collar Comedy Tour) și mulți alții. Pe parcursul anilor am putut să le urmăresc cariera și să văd cum au reușit să își croiască propriile drumuri prin hățișul acestei meserii. Fiecare dintre aceștia are propriul stil de umor observațional, și mai fiecare a reușit să facă pasul spre celebritate, ajungând de pe scenele sălilor de comedy shows, pe micile sau marile ecrane.
Înapoi în prezent și la miezul acestui articol, în care o să încerc să vă prezint câteva din multitudinea de showuri ce populează Netflixul. Fiind destul de multe showuri speciale pe canal, încă nu am apucat să văd chiar pe toate, motiv pentru care vă sfătuiesc să mai verificați acest articol și cu alte ocazii în viitor, pentru că o să încerc să adaug cât mai multe showuri. Așadar, să-i dăm bice!!
Ali Wong – Baby Cobra (2016)
Durată: 1 h
Ali Wong ne povestește în acest special filmat pe când era însărcinată în luna a șaptea, despre problemele de identificare rasială ale asiaticilor americani, despre cum a devenit mămică, obiceiurile sale de împerechere și de ce feminismul este un lucru rău. Nu pot să zic că se numără printre favoriții mei din această listă, unele segmente prezentate fiind grosolane de-a dreptul într-un efort de a șoca audiența.
Aziz Ansari – Live in Madison Square Garden (2015)
Durată: 58 min
Fie că vorbește despre imigranți, relații sau industria mâncării, putem zări sămânțele viitorului său proiect Netflix – Master of None.
Bert Kreischer – Secret Time (2018)
Durată: 57 min
Daaa, Bert e tipul păros, fără tricou, care își spune povestea aia cu mafia rusească de o distribuie mai toată lumea pe net. De la prima vedere tipul pare grețos, râde la propriile glume și în general, ai zice că nu ai învăța de la el. Dar dacă îi acorzi timp, descoperi niște anecdote savuroase despre el și familia sa, copila sa mai specială, povești de când a mers cu tiroliana sau când l-a făcut de râs pe un fost baschetbalist.
Bill Burr – You People Are All the Same (2012)
Durată: 1 h 09 min
În acest material mai vechi, Burr discută despre operații plastice, nevestele pe interes, showurile reality TV și atașamentul special pe care îl are față de câinele său.
Bill Burr – Walk Your Way Out (2017)
Durată: 1 h 17 min
Burr este unul dintre favoriții mei personali, posedând acel stil de umor depreciativ, dar în același timp extrem de eficient, care reușește să te transpună în situațiile imaginate. În Walk Your Way Out, Burr ne expune planurile sale privind suprapopularea, fenomenul fast food, fat-shaming, dictatori și limbajul semnelor la gorile.
Bo Burnham – what. (2013)
Durată: 1 h
Prea multe nu am ce să spun despre acest performer atât de unic. Spectacolele sale sunt niște experiențe unice, care merită să fie văzute pentru a fi crezute. Nu aș putea să zic că abordează o temă anume, mai degrabă el încearcă să provoace reacție prin numerele sale de cântec.
Bo Burnham – Make Happy (2016)
Durată: 1 h
Un show incredibil din partea unui extrem de talentat Bo Burnham. Grație expertizei sale de vlogger de succes, acesta știe cum să construiască un show aparte, care prinde la publicul țintă – milenialii. Combinând rutinele de stand-up cu diverse momente lirice, el crează o bijuretie cu rezonanțe operaice, cum la foarte puțini am mai întâlnit.
Chris Rock – Tamborine (2018)
Durată: 1 h 04 min
Acest special Netflix reprezintă revenirea pe scenă după o absență de 10 ani a lui Chris Rock. Multe nu s-au prea schimbat pentru acest comediant care își continuă rutina aproape exclusiv politică, care probabil o fi amuzantă pentru unii dar care pe mine sincer nu mă prinde. Aici el acoperă o gamă largă de subiecte, care variază de la obligatoriul comentariu acid la adresa rasismului și a politicii, la problemele familiale și infidelitate.
Daniel Sloss – Live Shows: Dark & Jigsaw (2018)
Durată: 2 h
Pe Netflix există două showuri d-ale acestuia, puse la pachet ca două episoade. Primul se numește Dark și este, așa cum îi zice și numele, nițel mai întunecat decât showurile cu care suntem obișnuiți, în mare parte pentru că vorbește despre sora sa moartă. Dar la fel de mult vorbește și despre familia sa specială, despre faptul că are un cur păros, și multe altele. Jigsaw vine parcă în completarea primului show, pentru că preia ideile expuse în Dark și le continuă, tema centrală fiind explicația dată de către tatăl său despre sensul vieții, și comparația pe care acesta o face cu un puzzle.
Dave Chapelle – Equanimity & The Bird Revelation (2017)
Durată: 1 h 49 min
De departe comediantul meu favorit, Dave Chapelle aduce uneori a un George Carlin negru. Probleme puse de el pe tapet nu sunt prezentate atât de inflamator precum Chris Rock să zicem, dar mereu reușește să livreze poante amuzante, care prind chiar la audiența albă sau străină. În Equanimity, Dave vorbește candid despre rasism, despre ce anume face o poantă să fie bună, transgenderi, buzele lui Trump, politica Americii și despre comunitatea amish. În The Bird Revelation, Dave pune reflectoarele pe scandalul provocat de Weinstein, sensibilitățile secolului 21, problemele avute de Louis CK, despre Michael Jackson sau simplul gest de a îngenunchea la imn.
Deep in the Heart of Texas: Dave Chappelle Live at Austin City Limits (2017)
Durată: 1 h 06 min
Un alt show special filmat pentru Netflix de Dave, de data asta în Texas, în care Chapelle ne povestește despre obligatoriul rasism al polițiștilor, viețile negrilor în era Trump, vaccinare, ebola, cuvinte ofensatoare și comunitatea gay.
The Age of Spin: Dave Chappelle Live at the Hollywood Palladium (2017)
Durată: 1 h 07 min
Ultimul din cele patru showuri speciale filmate pentru Netflix ale lui Dave Chapelle, The Age of Spin este considerat și cel mai bun dintre ele de către fani, cu toate că personal mi-au plăcut toate aproape la fel de mult. Aici aflăm părerile lui Dave despre marijuana, premiile Oscar, oamenii gay, Bruce/Caitlin Jenner și transgenderii. De altfel acest subiect pare a fi unul universal tuturor showurilor din anii 2017-2018, fiecare comediant având propria sa părere despre transformarea unui simbol american din bărbat în femeie.
Donald Glover – Weirdo (2012)
Durată: 1 h 05 min
Filmat pe când Donald făcea valuri doar cu rolul din serialul Community, înainte de celebritatea sa de Mesia spărgător de trenduri, Glover impresionează prin simplitatea aproape tinerească cu care abordează subiectele, care se învârt mereu în jurul experiențelor personale, fie alături de familie sau frații săi.
Eddie Murphy – Delirious (1983)
Durată: 1 h 09 min
Un monstru sacru al scenei stand-up și unul dintre cei mai amuzanți oameni ai tuturor timpurilor, abilitățile comice ale lui Eddie sunt în plin avânt în acest show savuros de comedie. Fie că vorbește despre atracția mașinii de înghețată, frica de gay și SIDA, Michael Jackson, Charles Brown, Stevie Wonder sau Elvis, sau că își aduce aminte de tatăl său, Eddie piperează întreg showul cu nu mai puțin de 230 de fuck și 171 de shit, într-unul dintre cele mai profane și amuzante spectacole pe care am avut ocazia să le văd.
Gabriel Iglesias: I’m Sorry for What I Said When I Was Hungry (2016)
Durată: 1 h 27 min
Iglesias este unul dintre acei comedianți foarte accesibili, care te atrag cu poveștile lor amuzante, dar și cu simpla lor prezență. Fluffy, așa cum se alintă el, un avid purtător de cămăși hawaiene, ne povestește despre propriile sale experiențe avute de-a lungul timpului, fie că ele implică restaurante ambulante de tacos conduse doar de femei, coșuri cu cadouri rasiste sau polițai ce condus Prius.
Hannah Gadsby – Nanette (2018)
Durată: 1 h 09 min
Nu atât un stand-up cât un rant pasionat a unei lesbiene declarate împotriva tuturor standardadelor impuse de societatea dominată de bărbați. Ea povestește despre greutățile pe care le-a îndurat de-a lungul vieții într-o țară, Tasmania, înverșunată împotriva gay-lor, dar și cum a trecut peste ele cu ajutorul umorului și a mamei sale.
Hannibal Buress – Comedy Camisado (2016)
Durată: 1 h 01 min
Hannibal Buress este o prezență discretă, care încet, încet și-a construit o reputație de om amuzant. Stilul de a povesti este destul de non-agresiv, am putea spune că este complet opus lui Katt Williams, nu este la fel de provocator și incisiv ca și Chris Rock, dar livrează poantele destul de subtil și deseori, neașteptat. În acest special, el vorbește despre eticheta fermoarului, steroizi dar și consecințele negative ale poantelor despre Bill Cosby.
Hasan Minhaj – Homecoming King (2017)
Durată: 1 h 01 min
Hasan Minhaj ne spune povestea vieții sale, de când era copil mic, născut într-o familie de imigranți indieni, proaspăt sosiți în state, la cum și-a cunoscut sora de care nu știa că există și cum i-a schimbat aceasta viața, la prom night-ul eșuat din motive rasiale și la cum a ajuns să lucreze alături de Jon Stewart, într-un show în egală măsură duios și amuzant.
Iliza Shlesinger – Freezing Hot (2015)
Durată: 1 h 11 min
O performeră în adevăratul sens al cuvântului, Iliza reușește să fie pe placul ambelor sexe, spunând clar și răspicat care e sursa principală de neânțelegere dintre bărbați și femei, în același timp împărtășindu-ne câteva din pățaniile ei din lumea datingului.
Iliza Shlesinger – Confirmed Kills (2016)
Durată: 1 h 17 min
Un alt special din partea Ilizei, filmat în 2016, în care această tipă extrem de amuzantă ne vorbește despre scena dating-ului american, feminism și ce înseamnă să fi femeie în secolul 21.
Iliza Shlesinger – Elder Millenial (2018)
Durată: 1 h 01 min
Probabil cea mai bună tipă din industrie la ora actuală, mereu amuzanta și șarmanta Iliza este pregătită să dea cărțile pe față și să ne zică ce vor cu adevărat femeile, oferind câteva lecții de viață interesante.
Jerry Seinfeld – Jerry Before Seinfeld (2017)
Durată: 1 h 01 min
După o îndelungată absență de pe scena stand-up, Seinfeld se întoarce pe scena unde a debutat pentru prima dată pentru a face o călătorie introspectivă în trecutul său.
Jim Gaffigan – Mister Universe (2012)
Durată: 1 h 17 min
Un alt comediant mai excentric, Gaffigan preia stilul de livrare deadpan și îl amestecă cu o doză mare de auto-ironie pentru a te face în același timp să îți fie milă de el dar și să râzi cu și de el. În acest material mai vechi, Jim vorbește despre bucuriile aduse de familie, Disney World, exerciițe pentru cei ieșiți din formă, servitul mesei la MacDonalds și cultura fast food în general.
Jim Jefferies – Freedumb (2016)
Durată: 1 h 26 min
Jim este un talentat comediant australian, care utilizează un umor negru, destul de depreciativ – la fel cum o fac mulți alții, și care nu se ferește să spună lucrurilor pe nume. Îl putem admira aici vorbind despre greutățile vieții de părinte și despre adevărata libertate americană.
Jim Jefferies – This Is Me Now (2018)
Durată: 1 h 10 min
Jim Jefferies, un australian cu accent puternic care pare mereu drogat, este un tip destul de amuzant care m-a prins cu stilul său ireverențios, uneori imatur și cras, dar mereu la țintă. Temele abordate variază de la Trump și celebra sa expresie „Grab her by the pussy”, glumele sale proaste despre bebeluși morți, spuse audienței greșite, ce înseamnă andocarea la gay sau ne invață diverse cuvinte în limbajul semnelor.
Jim Norton – Mouthful of Shame (2017)
Durată: 1 h 11 min
Acest show beneficiează de, posibil, cea mai bună introducere dintre toate aceste speciale. Jim Norton însă, te bombardează apoi pe parcursul întregului spectacol cu informații despre fetișurile sale și deviațiile sale sexuale favorite, provocând cu aproape fiecare subiect abordat.
Jimmy Carr – Funny Business (2016)
Durată: 1 h 02 min
Jimmy Carr este un maestru al anecdotelor, el întruchipând perfect spiritul umorului sec britanic. În același timp, el este incredibil de ofensator pentru publicul mai pudic. Un punct de atracție al showurilor sale îl reprezintă interacțiunea cu publicul, căruia îi permite să îi întrerupă spectacolul, doar pentru a le servi niște replici usturătoare. Glumele sale nu sunt pentru toată lumea, dar pentru că sunt un fan convins al umorului deadpan, mereu o să gust anecdotele sale crase despre sex anal, lesbiene, abuz și alte subiecte controversate. Cu toate astea, trebuie să spun că Funny Business nu este chiar cel mai bun material a lui Carr, acesta părând deseori plictisit și mecanic în livrarea poantelor.
Joe Rogan – Triggered (2016)
Durată: 1 h 03 min
Joe Rogan, este una dintre cele mai interesante personalități publice la ora actuală. Când comentează meciuri din UFC sau face podcasturile sale celebre, el mai urcă și pe scenele cluburilor de comedie unde își dezlănțuie umorul său inchizitiv asupra spectatorilor. În Triggered, Joe vorbește cu candoare despre droguri aflate în ursuleții de jeleu, delfini, Trump, șovinism, libertatea de exprimare, religic, Texas și obligatoriul Bruce/Caitlin Jenner și The Kardashians.
Joe Rogan – Strange Times (2018)
Durată: 1 h 03 min
Amuzantul Rogan povesștește aici despre scandalul Weinstein și discriminarea între fete și băieți, pisici vegane, pro-wrestling, legi anti droguri și multe altele.
John Leguizamo – Latin History For Morons (2018)
Durată: 1 h 30 min
În acest spectacol incredibil care servește și ca o lecție crudă despre istoria Latin Americanilor, John Leguizamo se prezintă în calitate de părinte care dorește să își ajute fiul tormentat la școală din cauza rasei sale, prezentându-i acestuia și indirect nouă diverse note istorice despre personaje faimoase și nu prea, despre conchistadori și bullying rasial și multe, multe alte subiecte fierbinți.
John Mulaney – The Comeback Kid (2015)
Durată: 1h 02 min
Mulaney, în ciuda aparențelor, este un tip extrem de amuzant, care știe cum să povestească astfel încât să te pierzi în lumea descrisă. Aici, John ne prezintă diverse aspecte amuzante despre căsătorie, problemele sale cu bebelușii și o poveste criminală despre Bill Clinton.
John Mulaney – Kid Gorgeous at Radio City (2018)
Durată: 1h 05 min
Posibil unul dintre cele mai amuzante specials pe care le-am vizionat pe Netflix până acuma, Kid Gorgeous te va face să râzi la o avalanșă de poante ce au drept țintă biserica, familia, Trump, experiența lui Mulaney ca scriitor SNL cu diverse personalități și multe altele.
Katt Williams – The Pimp Chronicles Pt. 1 (2006)
Durată: 45 min
Considerat de multă lume ca cel mai amuzant stand-up contemporan, Katt Williams ne prezintă în acest scurt episod câteva dintre opiniile sale personale despre legalitatea drogurilor, pești, războiul din Irak, hateri, importanța faptului de a avea prieteni albi și despre petrecerile latino.
Katt Williams – It’s Pimpin’ Pimpin (2008)
Durată: 1 h 17 min
Katt Williams recidivează cu un nou show datat 2008 (mă rog, nou pentru mine) în care atacă probleme fierbinți cum ar fi administrația Bush, atacul tigrului din grădina zoologică din San Francisco și prostia omenească, Tink Tink – sportivul fără picioare și ce înseamnă să ai mișcarea sexuală favorită.
Katt Williams – Kattpacalypse (2012)
Durată: 1 h
Implacabilul și neobositul Katt Williams, prezintă în acest spectacol din 2012 înregistrat în New York în fața unui public furtunos, problemele de actualitate din acea perioadă, cum ar fi administrația lui Obama, sfârșitul lumii și dovedește existența lui Dumnezeu, în doar o oră de spectacol.
Katt Williams – Great America (2018)
Durată: 1 h
În acest special filmat pentru Netflix, incomparabilul Katt Williams poposește în Jacksonville pentru a ne povesti despre istoria și particularitățile orașului, despre înaintarea în vârstă vs a fi tânăr, cum e să votezi pro-Trump și despre regimul acestuia, și nu în ultimul rând despre Viagra pentru femei.
Kevin Hart – Seriously Funny (2010)
Durată: 1 h 12 min
Kevin Hart, acest gnom amuzant, s-ar putea să fie pentru unii cel mai amuzant om de pe planetă – el rezonează extrem cu tineretul de azi, în același timp s-ar putea să fie cam ce reprezintă maneaua pentru industria muzicală românească. Indiferent de opinia avută, Kevin este un maestru povestitor iar în showul de față are ce povesti! De la obiceiurile fiului său nătâng, la frica lui ca și copilul său să crească gay, la bătaia primită de la maică-sa până la poveștile despre bunicul și unchiul său proaspăt ieșit din pușcărie. Spre deosebire de Chapelle, Katt sau Rock, Kevin nu intră în discursuri inflamatoare despre rasism, dar povestește mai ceva ca Creangă.
Kevin James – Never Don’t Give Up (2018)
Durată: 1 h 02 min
În ciuda filmelor sale de calitate îndoielnică, Kevin James este un tip extrem de amuzant și se vede treaba că se simte ca în elementul său pe scena de stand-up. În acest show special, el ne vorbește despre responsabilitățile sale ca părinte, alergii, interacțiunile ciudate cu fanii săi și multe altele.
Louis C.K. – 2017 (2017)
Durată: 1 h 14 min
În ciuda scandalurilor sexuale în care s-a băgat, Louis este unul dintre cei mai amuzanți comedianți ai momentului, dovadă stând acest special Netflix din 2017, în care el vorbește despre religie, iubire veșnică, administrare de droguri pentru câini, lupte email, profesori și multe altele.
Michael Che Matters (2016)
Durată: 1 h 01 min
Nu te poți numi comediant negru fără a avea jumate din rutină plină de observații despre rasism, așa cum și Michael Che pare să aibă. Cu toate astea, fie că vorbește despre Isus, arme, Black Lives Matter sau dansul fetelor albe, comedia sa onestă prinde audiența într-o vrajă proprie.
Neal Brennan – 3 Mics (2017)
Durată: 1 h 05 min
Neal Brennan face un spectacol total unic, în care, performând la 3 microfoane, reușește să arate intercalat trei stiluri de comedie.
Richard Pryor – Live in Concert (1979)
Durată: 1 h 18 min
Strecurat printre nenumăratele showuri stand-up, se află și această bijuterie atemporală marca Richard Pryor, unul dintre cei mai amuzanți comedianți de culoare ai tuturor timpurilor. Nu există prea multe elemente care te-ar face să crezi că nu este un număr de actualitate, poate declarația deschisă despre consumul de cocaină și alte chestii minuscule specifice vremii. Cu toate astea, chiar Eddie Murphy declara că este un moment istoric pentru cultura stand-up, fiind primul spectacol dedicat acestei nișe de actorie.
Ricky Gervais: Humanity (2018)
Durată: 1 h 19 min
Prolificul comediant Ricky Gervais, își prezintă propriul show special Netflix. El își etalează aici întregul arsenal de manierisme care l-au făcut atât de faimos și adorat de public, dar care a și reușit să creeze multe opinii divizate și controverse. Fie că vorbește despre peruci, dreptul creștinilor de a și-l imagina pe Ricky violat de satana, despre animale sau înmormântarea mamei sale, Gervais mereu provoacă opiniile liberale și această societate care se atacă din cele mai mici lucruri.
Ron White – If You Quit While I’m Listening I’ll Shut Up (2018)
Durată: 1 h 03 min
Ron „Tater Salad” White, fost membru al celebrului Blue Collar Comedy Tour, mi-a atras atenția de mai multă vreme, prezentându-se ca un aristocrat snob, ce pufăie din trabuc și între povești mai ia o gură de whiskey, două chestii nelipsite din recuzita sa. Vocea sa profundă care emană sarcasm, pauzele sale dinaintea poantelor, îi rezervă un loc special în galeria celebrităților stand-up. Ron vorbește în spectacol despre recentul său divorț, viața de burlac, dar nu uită să ia în colimator diverse celebrități, sau să ne povestrească despre sinistrele obieciuri de împerechere ale gâștelor sălbatice.
Russell Brand – Re:Birth (2018)
Durată: 1 h 03 min
Simpatica față de acest personaj a mai crescut un pic în urma acestui show. El ne permite să vedem peste fațada personajului Russel Brand – excetricul comediant britanic cu multiplele sale derapaje, și admite că e un om schimbat de când a venit pe lume fetița sa și de când s-a lăsat de droguri. El meditează asupra stării lumii de azi, râde de propriile sale gafe de la TV având mereu un material exemplificativ la îndemână.
Russel Peters – Notorious (2013)
Durată: 1 h 13 min
Acest special filmat în Australia, ni-l prezintă pe același pontos Russel, în eterna sa interacțiune ilară cu audiența.
Russel Peters – Almost Famous (2016)
Durată: 1 h 13 min
Canadianul de origine indiană Russel Peters, revine în orașul natal pentru un special Netflix plin de glume cu și despre minorități dar și cu foarte multă interacțiune cu audiența.
Ryan Hamilton – Happy Face (2017)
Durată: 56 min
Ryan Hamilton își spune povestea de băiat de la țară sosit în New York, cât de mare este diferența între cele doiă locații, cât de greu reușește să se integreze în sociatate datorită feței sale unice, despre călătorii cu balonul sau cât de ciudat e să mergi la Disney World singur.
Sarah Silverman – A Speck of Dust (2017)
Durată: 1 h 11 min
Sarah Silverman este doar pentru anumite gusturi. Recunosc, pe mine nu m-a prea prins rutina ei, fiind mult prea bizară pe alocuri. Cu toate astea, are câteva povești interesante pentru cine are răbdare să le asculte.
Tom Segura – Mostly Stories (2016)
Durată: 1 h 13 min
Bărbosul Segura ne spune aici în mare parte povești, așa cum este și titlutl acestui special Netflix, extrem de ilar. Printre altele, el ne povestește despre oamenii ce își duc bebelușii la cinema dar și despre o minciună strașnică pe care i-a spus-o lui Mike Tyson.
Tom Segura – Disgraceful (2018)
Durată: 1 h 11 min
Tom Segura revine pe scenă mult schimbat din punct de vedere fizic, dar același minunat povestitor, care continuă să te amuze vorbind despre cultura pop și viața din anii 2018.
Trevor Noah – Afraid of the Dark (2017)
Durată: 1 h 07 min
Probabil cel mai bun show a lui Trevor Noah din cele două prezente pe Netflix, tânărul comediant sud-african povestește despre prima sa poposire în New-York și așteptările pe care le avea, semafoare, imigranți, Marea Britanie și colonizarea, despre faptul că a prins doi președinți negri în două țări diferite și mutle altele.
Trevor Noah – Son of Patricia (2018)
Durată: 1 h 03 min
Simpaticul prezentator Daily Show, Trevor Noah, se întoarce la originile sale de comediant și ne arată că nu a pierdut nimic în materie de timing și personalitate. Son of Patricia este un spectacol destul de distractiv, în care Trevor ne povestește despre cum l-a întâlnit pe Obama, frica sa de șerpi, despre faptul cum cuvântul nigger nu îl deranjează așa de mult pe cât ar dori rasiștii, făcând obișnuitele sale paralele cu Africa de Sud.
Vir Das – Abroad Understanding (2017)
Durată: 1 h 05 min
Elementul cu care încearcă să ne surprindă Vir Das în acesst special, este că ne prezintă de fapt 2 perfomanțe, filmate separat, una în New Dehli alta în New York, fiecare structurată în funcție de audiența sa, dar care împărtășesc teme comune, cum ar fi globalizarea, naționalismul sau proastele decizii politice.
Vir Dar – Losing It (2018)
Durată: 1 h 07 min
Un semi-celebru actor indian, Vir Das ne povestește despre călătoria sa din Africa spre India și Africa, despre bunicul său și faimoasele sale povești, religie și acel moment în care a fost urât de mai toată populația Indiei.
Noi adăugări: 2 Decembrie – John Leguizamo, Richard Pryor, Jerry Seinfeld, Katt Williams, Kevin Hart
3 Decembrie – Eddie Murphy, Katt Williams (2008, 2012), Jim Jefferies, Donald Glover
8 Decembrie – Russel Brandt, Kevin James, Hannibal Buress, Iliza Sheslinger
9 Decembrie – Ali Wong, Sarah Silverman, Daniel Sloss, Trevor Noah (2017), Jim Norton, Hasan Minhaj, Hannah Gadsby
22 Decembrie – Joe Rogan (2018), Bill Burr, Louis CK, Jim Jefferies (2016), Vir Das, Russel Peters, Michael Che, Aziz Ansari
25 Decembrie – John Mulaney (2015, 2018), Bo Burnham, Tom Segura, Iliza Schlesinger (2015), Russel Peters (2013)
8 Ianuarie – Iliza Shlesinger (2016), Bo Burnham (2013), Bert Kreischer, Neal Brennan, Ryan Hamilton, Tom Segura (2018)
No Comments