Loading...
Nicky Larson et le parfum de Cupidon (2018)

Nicky Larson et le parfum de Cupidon (2018)

by Adrian Solomon, decembrie 3, 2019

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Acțiune
Regie: Philippe Lacheau
Distribuție: Philippe Lacheau, Élodie Fontan, Tarek Boudali, Julien Arruti, Didier Bourdon, Kamel Guenfoud, Sophie Mousel, Hélène Lamberti, Pamela Anderson
Durată: 1 h. 31 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Nicky Larson este cel mai bun detectiv privat, dar este un afemeiat fără pereche. Când ultima slujbă îl pune pe urmele unui elixir al iubirii, Nicky se va trezi transpirând din greu pentru a scoate slujba la capăt, deoarece pe urmele elixirului se află un alt vânător de recompense, un tăntălău incorigibil, un prostănac cu acte și o întreagă șleahtă de mafioți, plus niște rațe pierdute.

Rant: Filmul funcționează foarte bine așa de sine stătător, dar o să îl apreciezi dublu dacă ai puțintică educație anime în tine, cât să pice mai bine gagurile existente în film, deoarece Nicky Larson, adaptează , cu voia autorului serialului original, învechitul și îndrăgitul City Hunter. Adaptarea este destul de fidelă, cu excepția locației și a numelor personajelor, și poate fi oricând un episod de sine stătător al serialului, și sincer nu m-aș supăra câtuși de puțin să mai văd și altele pe această temă.

Comedia franceză și comedia niponă își găsesc bizar de multe puncte comune, lucru dovedit cu vârf și îndesat de acest film, care repet, nu este chiar pentru toată lumea, dar văd cum poate avea succes și printre publicul mai puțin informat deoarece are de toate, comedie, scene de acțiune trepidante, apelând mereu și mereu la trucuri testate de alte filme, și puse cu măiestrie în practică aici. Dialogul nu este chiar cel mai strălucit, dar să îi vezi pe Pamela Anderson și Master Roshi în același film, nu este chiar un lucru de ratat. În caz că veți clipi fix atunci când apare:

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.