Loading...

Old Dads (2023)

by Adrian Solomon, octombrie 27, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Bill Burr
Distribuție: Bill Burr, Bobby Cannavale, Bokeem Woodbine
Durată: 1 h. 44 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Trei prieteni trecuți de prima tinerețe, devin tătici mai târziu în viață, lucru ce înseamnă că aceștia se vor vedea nevoiți să facă față noilor provocări precum directori de grădiniță, executivi mileniali și fioroasa generație X.

Rant: Pentru cei familiarizați cu Bill Burr și stilul său comedic, fie că l-ați întâlnit în multiple spectacole de stand-up, îi ascultați podcastul sau i-ați văzut biografia animată, cam știți deja la ce să vă așteptați. Practic întreg conceptul personalității sale este că a fost crescut într-un mediu complet diferit decât cel prezent în societatea în care este forțat să trăiască acum, și desele sale încercări de a face față acesteia, de a-și împăca furia mocnită cu oamenii din viața sa. Așa că filmul nu vine deloc ca o surpriză când ni-l prezintă pe Bill fix așa cum îl știm pe acesta, un tip cu furie reprimată, incapabil să găsească cuvinte diplomatice pentru a ieși cu brio din situațiile tâmpite la care este supus de către milenialii din jurul său. Filmul funcționează ca o satiră la adresa societății americane curente, când stiluri alternative de educație și viață plus un curent woke extrem de toxic, zdruncină din temelii baza fundamentală a societății americane, incapabilă să își mai exprime propriile opinii fără a ofensa toți acești fulgi de nea.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.