Loading...
Point Blank (2019)

Point Blank (2019)

by Adrian Solomon, iulie 21, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Joe Lynch
Distribuție:
Frank Grillo, Anthony Mackie, Marcia Gay Harden, Teyonah Parris, Boris McGiver, Christian Cooke, Markice Moore
Durată: 1 h. 26 min.
Rating IMDB: 5.7

Despre: Paul, un asistent medical, este forțat să îl elibereze pe Abe, un deținut periculos, aflat în custodia poliției la spitalul unde lucrează, după ce nevasta acestuia a fost răpită de fratele lui Abe. Pe urmele lor însă se află diverși polițiști corupți care încearcă să îl reducă pe Abe la tăcere.

Rant: Dacă tot vorbeam de Stuber și ziceam că e de duzină dar măcar are niște bile care mai salvează aparențele, nu același lucru pot să îl zici și despre Point Blank, o adaptare a unui film francez din 2010, film ce nu poate fi salvat nici de prezența alumnilor Marvel, Mackie și Grillo. Filmul, recent apărut pe Netflix, poate că vă îmbie cu prezența celor doi dar asta e singurul lucru interesant la tot filmul, care face și grava eroare de a se lua în serios dar fușerește orice tentativă de plot pe care ar avea-o. Chiar mi-aș dori ca Netflix să înceteze să scoată filme de duzină pentru că deja încep să nu mai am încredere când aud că un film e produs de ei. Poate merge pentru gusturile unora, dar dacă nu vă place, ține-ți minte că eu v-am avertizat!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.