Loading...
Triple Threat (2019)

Triple Threat (2019)

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Jesse V. Johnson
Distribuție:
Tony Jaa, Iko Uwais, Tiger Chen, Scott Adkins, Michael Jai White, Michael Bisping, Celina Jade, Jeeja Yanin
Durată: 1 h. 36 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: Jaka este prins într-un atac al unor mercenari în timp ce păzea o bază secretă din jungla thailandeză. Lăsat să moară, acesta își revine și pornește în căutarea celor responsabili, unindu-și forțele cu alți doi mercenari trădați de cei pe care îi urmărește.

Rant: Sincer nici nu prea am ce analiză să îi fac acestui film din punct de vedere al poveștii. Aceasta este doar o scuză pentru one-liners răsuflate și faze de acțiune excelent realizate. Și nu au cum să nu fie excelente având în vedere imensitatea talentului implicat. De la Iko Uwais (The Raid 1,2, The Night Comes for Us) – responsabil și pentru interesul crescut față de filmele de acțiune indoneziene, la deja veteranul Tony Jaa (Ong Bak 1,2,3, The Protector) – responsabil pentru interesul față de filmele de acțiune thailandeze, la Scott Adkins și Michael Jay White (Undisputed și mai orice se poate numi film de acțiune categoria B), Jeeja Yanin (Chocolate, The Protector 2), Celina Jade (Arrow și Wolf Warrios 2), Michael Bisping – luptătorul UFC devenit actor (nu la fel de talentat ca în ring) sau Tiger Chen (The Man of Kung Fu), distribuția acestui film este visul umed al oricărui fan al filmelor de acțiune caft și veselie … și cam atât.

Este The Expendables al filmelor straight-to-video, un film care m-a umplut de nostalgie și m-a făcut să mă simt din nou ca un copil, vizionând casetele piratate cu filme de acțiune traduse de eterna Irina Margareta Nistor. Îl recomand celor care, la fel ca și mine au crescut pe ritmuri de pumni și picioare în freză, carate cu voioșie de alde Van Damme, Jackie Chan, Bruce Lee, și care doresc să vadă noua generație de caftitori în acțiune.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.