Loading...

The Angel Next Door Spoils Me Rotten (aka. Otonari no Tenshi-sama ni Itsunomanika Dame Ningen ni Sareteita Ken) (2023)

by Adrian Solomon, septembrie 7, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Dragoste, Comedie, Slice of Life
Studio: Project No.9
Nr. sezoane: 1
Nr. Episoade: 12
Durată episod: 23 min.
Statut: ?
Rating MyAnimeList: 7.82

Despre: Singuratecul Amane Fujimiya se consideră un ciudat și preferă să se închidă în sine, neavând prea mulți prieteni sau oameni care să îl înțeleagă în afară de Itsuki, cel mai bun prieten al său. Un act întâmplător de bunătate față de o colegă de-a sa, considerată un idol în școală și supranumită „îngerul liceului”, face ca cei doi să devină prieteni, mai ales după ce descoperă că sunt vecini de apartament. Pentru a-i răsplăti omenia, Mahiru Shiina începe să petreacă tot mai mult timp cu Amane, iar relația lor începe să evolueze pe măsură ce trece timpul.

Rant: Nu am prea multe de zis despre această serie pe care am dat-o gata într-o singură sesiune, nu neapărat că ar avea un plot complex, ci pentru că relația dintre cei doi este simpatică, iar factorul „cute” este destul de mare. Pregătiți-vă pentru toate clișeele genului, așa cum ar trebui să o faceți de fiecare dată când porniți un astfel de anime.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.