Loading...

Revenger (2019)

by Adrian Solomon, iulie 9, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Arte marțiale
Regie: Lee Seung-won
Distribuție:
Bruce Khan, Park Hee-soon, Yoon Jin-seo, Kim In-kwon
Durată: 1 h. 41 min.
Rating IMDB: 5.7

Despre: Insula A101 este rezultatul unui parteneriat a 12 țări asiatice, care și-au depozitat acolo cei mai periculoși criminali. În acest iad își face apariția un polițist, gata să înfrunte toți deținuții pentru a-și răzbuna familia ucisă.

Rant: Filmul a apărut prin Netflix în iarna aceasta, fiind produs special pentru acest canal. Acesta marchează o serie de premiere interesante precum: primul film al regizorului Lee Seung-wok, primul rol principal pentru cascadorul veteran Bruce Khan, primul film exclusiv de arte marțiale sud-coreean.

Aș îndrăzni să zic că filmul este un succes, în ciuda clasicei povești despre răzbunare și personaje de desen animat, în ciuda faptului că actorul principal era un debutant în această postură (chit că are 50 de ani, face cascadorie de la 29 de ani și este un maestru în multe stiluri de luptă) și în special în ciuda faptului că a făcut toate scenele de luptă suferind de o hernie de disc. De altfel filmul a fost achiziționat de executivii Netflix înainte ca filmul să fie complet, după ce aceștia au vizionat doar prima scenă filmată.

Dacă vă plac filmele de arte marțiale, Revenger este o recomandare optimă atunci când aveți chef de un film de acțiune.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.