Loading...
The Man from Nowhere (aka. Ajeossi) (2010)

The Man from Nowhere (aka. Ajeossi) (2010)

by Adrian Solomon, septembrie 18, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Lee Jeong-beom
Distribuție:
Won Bin, Kim Sae-ron, Kim Hee-won, Kim Sung-oh, Kim Tae-hoon
Durată: 1 h. 59 min.
Rating IMDB: 7.8

Despre: Cha Tae-sik își vede în liniște de viața sa și de micuțul său magazin de amanet. Viața sa este tulburată de micuța sa vecină So-mi, mereu pusă pe șotii dar ignorată de mama sa, astfel încât deseori Tae-sik ajunge să o găzduiască peste noapte. Dar după ce mama lui So-mi trage pe sfoară niște mafioți brutali, ea împreună cu So-mi sunt răpite. Totul este înscenat pentru ca Tae-sik să pice vinovat, dar nici poliția care îl urmărește cu frenetism, nici mafioții, nu știu cu cine au de a face, iar acesta nu se va da în lături de la nimic până nu își va recupera vecina.

Rant: Won Bin se află aici la ultimul său rol într-un film, acesta neapărând în alte producții de mai bine de 7 ani. Este și unul dintre cei mai selectivi actori din Coreea, acesta apărând în doar cinci filme, dar a dat mereu dovadă de un mare talent actoricesc, evidențiat în special în genialul Mother.

Filmul aduce foarte mult a Leon, cu mai mult accent pe acțiune violentă decât pe o relație semi incestuoasă. Acesta vine complet cu o floare, un cactus, de care are grijă, de altfel și singurul companion pe care îl are în casă.

Nu este cel mai original film dar premisa, destul de frecvent uzitată, este expusă cu foarte multă inimă, actorii făcând niște roluri excelente. Acțiunea te va cuprinde, mai ales că nu este un film cu pas domol. Chiar și așa, îți oferă suficiente momente să cunoști personajele mai bine și să te atașezi de ele, în special de micuța So-mi, victimă fără nici o vină, ajunsă să lucreze pentru diverși traficanți dubioși, fără a-și pierde însă optimismul incurabil.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.