Loading...
Snatched (2017)

Snatched (2017)

by Adrian Solomon, august 8, 2017

Recomandare – de evitat!

Gen: Comedie
Regie: Jonathan Levine
Distribuție:
 Amy Schumer, Goldie Hawn, Joan Cusack, Ike Barinholtz, Wanda Sykes, Christopher Meloni
Durată: 1 h. 30 min.
Rating IMDB: 4.5

Despre: Emily este o tipă ce trăiește cu capul în nori, recent dată afară de la servici și părăsită de prieten. Având rezervată o excursie pentru doi în America de Sud, aceasta reușește să o convingă pe mama ei, neurotica și extrem de precauta Linda, să o însoțească. În curând excursia lor se transformă într-un coșmar pentru că cele două sunt răpite și ținute ostatice pentru recompensă. Urmează pentru ele o aventură plină de oameni dubioși, jungle și viermi intestinali.

Rant: Tot încerc de câteva filme încoace să îi găsesc șarmul acestei creaturi, Amy Schumer, dar nu reușesc nicicum. Cică ar fi amuzantă dar cu siguranță nu sunt eu persoana care ar trebui să râdă la glumele ei. Pe hârtie cel puțin, să o pui pe Amy, care aparent e în vogă după succesul lui Trainwreck, alături de legendara Goldie Hawn, aici în filmul său de come-back după mai bine de 15 ani de la ultima apariție în vreun film, o fi părut o idee genială. Dar ar fi fost bine să li se dea și un scenariu decent. Aventura în care sunt implicate cele două este plină de situații idiotice, iar modul de a ieși din ele este tipic american. Unde mai pui că sunt urmărite de cei mai generici villains, luați parcă de la vreun casting local.

Filmul a vrut multe dar a reușit puține. Măcar a reușit să îmi arate că Amy Schumer este un fail ca actriță. Păcat de Goldie Hawn. Este la granița dintre de evitat și merge cu popcorn, doar pentru că a reușit în câteva situații, să mă facă să râd.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.