Loading...
Suicide Squad: Hell to Pay (2018)

Suicide Squad: Hell to Pay (2018)

by Adrian Solomon, aprilie 24, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Animație, DCAU, Acțiune, Super-eroi
Regie: Sam Liu
Distribuție:
Christian Slater, Billy Brown, Liam McIntyre, Kristin Bauer van Straten, Gideon Emery, Tara Strong, Vanessa Williams
Durată: 1 h. 26 min.
Rating IMDB: 7.0

Despre: Amanda Waller își scoate din nou de la naftalină (mă rog, pușcăria Belle Reve) gașca de psihopați conduși de Deadshot, și îi trimite de data asta în căutarea unui card misterios. Doar că Task Force X nu sunt singurii care caută cardul respectiv. Atât Vandal Savage cât și Zoom sunt foarte dornici să își pună mâinile pe acest card buclucaș iar când vor începe să se calce pe bombeu, lucrurile se vor termina destul de prost pentru unii.

Rant: Premisa este deosebit de simplă și se se potrivește ca o mănușă acestui nou val de animații rated R. Un MacGuffin mistic (adică un obiect dubios de care toată lumea este interesată și este o parte integrală a poveștii) este dorit cu tot dinadinsul de Amanda Waller, care aparent suferă de o boală terminală iar cardul respectiv o poate ajuta cumva. Așadar, ca să îl poată obține, îi trimite pe Deadshot, Harley Queen (aceeași sursă constantă de replici ieftine), Captain Boomerang, Bronze Tiger, Copperhead și Killer Frost. Adică eterna adunătură de scursori culese de prin pușcăriile lor, implantate cu un chip care face boom dacă lui Waller i s-a pus pata pe vreunul dintre ei și trimiși în cele mai neconvenționale misiuni posibile.

Și pot zice cu mâna pe inimă că varianta animată a Suicide Squad le-a ieșit mult mai bine celor de la WB decât varianta cu Leto și Will Smith. După cum ziceam, este R-rated și asta se vede din primele cadre unde Deadshot execută niște trepăduși ce cuteză să îi se opună, iar sângele zboară în voie. Inițial am rămas surprins dar mi-am adus apoi aminte că nu e prima animație de la WB care adoptă acest rating. Povestea relativ simplă, faptul că autorii au mână liberă în a executa personajele considerate principale, rapiditatea cu care se face tranziția de la scenă la scenă, fac ca acest film să fie deosebit de entertaining și unul dintre cele mai bune produse animate DC. Mai mult, acesta reușește să surprindă spiritul benzilor desenate într-un mod foarte fidel și acest lucru nu poate decât să mă bucure.

Bineînțeles, această animație este strict pentru fani, aceștia simțindu-se ca acasă cu personajele mai mult sau mai puțin cunoscute, însă și cei mai puțini familiarizați cu universul benzilor desenate DC, ar putea să găsească aici lucruri interesante.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.