Loading...
Superman: Red Son (2020)

Superman: Red Son (2020)

by Adrian Solomon, mai 30, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Super-eroi
Regie: Sam Liu
Distribuție: Jason Isaacs, Roger Craig Smith, Diedrich Bader, Amy Acker, Vanessa Marshall, Paul Williams
Durată: 1 h. 24 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Filmul propune un scenariu alternativ în care Superman s-a prăbușit în Uniunea Sovietică, a devenit simbolul opresiunii comuniste a lui Stalin după care a preluat puterea și a început să răspândească comunismul în toată lumea, singurii care îi mai puteau opune fiind Batman – devenit terorist rus, și USA, condusă de președintele Lex Luthor.

Rant: Mi se par amuzante aceste filme DC, care ne distrag de la povestea lor principală, simple capitole de what-if, pe care orice fan le poate aprecia. Iar să îl văd pe Superman dând mâna cu Stalin mi s-a părut cireașa de pe tort a acestei pelicule. Prea multe nu am de zis despre Superman: Red Son decât că animația este la înălțime ca de obicei, iar Sam Liu aflat la a nu știu câta colaborare cu DC, se achită bine de datoriile sale. Filmul adaptează de fapt o serie de benzi desenate care explorau același subiect, și o adaptează destul de bine.

Până la urmă filmul ne arată că nici o ideologie nu este cea mai optimă soluție de guvernare, cu toate că poposește prea mult în tentativa de a ilustra comunismul ca pe the ultimate ideology fail.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.