Loading...

Taxi 3 (2004)

by Adrian Solomon, ianuarie 15, 2023

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Gérard Krawczyk
Distribuție: Samy Naceri, Frédéric Diefenthal, Marion Cotillard, Bernard Farcy
Durată: 1 h. 24 min.
Rating IMDB: 5.8

Despre: Prea preocupați cu oprirea unei bande de tâlhari deghizați în Moș Crăciun, Emilien și Daniel sunt surprinși de schimbări majore în vieților lor personale.

Rant: Nu că seriozitatea ar fi dominat vreodată această franciză, dar parcă în prima parte existau ceva mize. Și dacă partea a doua dădea semne că aceste filme devin comedii ușoare, de nivelul unui desen animat cu Bugs Bunny, ei bine, partea 3 și tot ce urmează după sunt doar niște serii de gaguri, unele mai bune altele mai proaste, cu acțiune bombastică parcă nejustificată. Cu toate astea, îmi e greu să fiu prea critic cu aceste filme, măcar ele sunt efort cinstit în a te face să râzi, că reușesc sau nu, asta depinde doar de noi, spectatorii. Și cum să nu râzi când vezi că filmul începe cu Stallone jucând un spion a la Bond, care ajunge în taxiul lui Daniel, și care este dus în mare viteză spre aeroport, iar noi putem observa reacția mereu terifiată a acestuia. Vremuri bune…!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.