Loading...
The 13th Warrior (1999)

The 13th Warrior (1999)

by Adrian Solomon, martie 22, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Fantezie, Thriller
Regie: John McTiernan
Distribuție:
Antonio Banderas, Diane Venora, Omar Sharif
Durată: 1 h. 42 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Ahmad ibn Fadlan, poetul de curte al califului din Bagdad este exilat după ce i-a făcut ochi dulci nevestei acestuia. El este trimis ca ambasador pentru barbarii din nord. Călătorind împreună cu Melchisidek, caravana lor este atacată și salvată de către niște Vikingi. Ei sunt invitați să se adăpostească în satul lor, unde, după ce asistă la o luptă pentru succesiune câștigată de căpetenia Buliwyf, sunt prinși într-o misiune periculoasă de a descoperi sursa unor atacuri asupra unui regat învecinat care le ceruse ajutorul. Datorită unei profeții, Ahmad se vede atras împotriva voinței sale în această misiune.

Rant: Din punctul meu de vedere, acest film este fără doar și poate unul dintre cele mai sub-apreciate filme ale anilor 90 și cred că ar fi meritat o soartă mult mai bună la box-office. Filmul prezintă o poveste ce este jumătate Beowulf, jumătate Cei Șapte Magnifici doar că substituie vestul sălbatic cu nordul zgribulit, populat de vikingi. Banderas încă era tânăr și la modă printre actorii de acțiune, și la fel de tânăr eram și eu și așteptările mele vizavi de astfel de filme. Poate că recomand acest film doar din pură nostalgie dar cred că oferă o aventură destul de interesantă cât să merite să acordați 100 de minute din viața voastră acestui film.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.