Loading...
The Happytime Murders (2018)

The Happytime Murders (2018)

by Adrian Solomon, noiembrie 24, 2018

Recomandare – de evitat!

Gen: Comedie, Polițist
Regie: Brian Henson
Distribuție: Melissa McCarthy, Maya Rudolph, Joel McHale, Elizabeth Banks
Durată: 1 h. 31 min.
Rating IMDB: 5.3

Despre: Phil Phillips, o marionetă detectiv privat, alături de polițista Connie Edwards, investighează o serie de crime comise împotriva unui grup de foste vedete TV.

Rant: Fooled me once shame on me, fooled me twice, shame on you! Sau cel puțin așa zice un proverb englez, aplicabil direct acestei producții, în special rubicondei Melissa, care cred că a atins un nou sub-standard odată cu acest film. Nu sunt un fan al distinsei, dar mereu ajung să văd filmele ei, pentru a fi mereu dezamăgit, singura excepție fiind The Spy. Poate am vreo pornire masochistă sau destinul complotează în acest fel împotriva mea, cine știe. Ce m-a atras de data asta a fost premisa filmului, și anume crime petrecute într-o lume locuită de marionete, coborâte din imaginația fecundă a lui Henson, fiul de data asta.

De fapt lumea în lumea asta, marionetele co-există cu oamenii, dar sunt privite ca cetățeni de mâna a doua. O singură producție TV a reușit să spargă această barieră, și anume The Happytime Gang. Phil Philips este o marionetă, fost polițist, actualmente detectiv privat, care are ceva legături mai vechi cu această producție. Când foștii actori din serial încep să moară unul după altul, Phil se vede nevoit să facă echipă cu fosta sa parteneră, Connie Edwards, pentru a prinde criminalul.

De la început însă, filmul se bazează doar pe gaguri copilărești și glume incredibil de răsuflate, iar odată cu apariția Melisei, totul degenerează într-o farsă bufă, cu prea puține calități pozitive. Probabil că unii vor găsi amuzant filmul, pe mine a reușit doar foarte sporadic să mă binedispună, noroc că nu a fost foarte lung și că mă plictiseam în acel moment.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.