Loading...
The LEGO Ninjago Movie (2017)

The LEGO Ninjago Movie (2017)

by Adrian Solomon, decembrie 20, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Animație, Arte Marțiale, Comedie
Regie: Charlie Bean, Paul Fisher, Bob Logan
Distribuție:
Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods, Jackie Chan
Durată: 1 h. 41 min.
Rating IMDB: 6.0

Despre: Lloyd Garmadon duce o viață de adolescent normal, cu toate că în secret, el face parte dintr-o organizație secretă de adolescenți ninja care protejează orașul Ninjago de atacurile neîncetate ale tatălui lui Lloyd, Lord Garmadon. Când dezastrul va lovi orașul Ninjago, cei 6 tineri ninja – Llyod, Kai, Jay, Zane, Cole și Nya, vor porni într-o călătorie periculoasă pentru a descoperi un mit, care s-ar putea să îi ajute să își salveze orașul.

Rant: Posibil cel mai slab film din cele trei făcute sub egida LEGO. Duse sunt zilele minunate când ne prăpădeam de râs la glumițele neinspirate ale lui Chris Pratt din LEGO Movie, care cred că a fost unul dintre cele mai neașteptate succese în materie de animație din ultimii ani. Timp de aproape două ore, ni se servește un ceai insipid, fără gust, foarte previzibil și acest lucru plictisește. S-ar putea să funcționeze pentru copilași, dar întocmai unei cărămide LEGO găsite pe întuneric cu picioarele desculțe, acest film te va face să sari în sus și să zici vreo două trei vorbe de duh și de cele sfinte.

Și nu e vina talentaților actori care se ostenesc pentru a insufla ceva viață într-un scenariu non-existent, făcut special pentru a mai spori vânzările seturilor de LEGO Ninjago pentru puștii care probabil încă nu au auzit de acestea. Aș zice de evitat dar pentru o seară plictisită, merge cu un pic de popcorn.

PS: Îmi pare rău să îl văd pe Jackie Chan navigând pierdut acest film, la bătrânețea lui merită ceva mai bun de făcut.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.