Loading...
The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002)

by Adrian Solomon, octombrie 8, 2018

Recomandare – esențial!

Gen: Fantezie, Aventură
Regie: Peter Jackson
Distribuție:
Elijah Wood, Ian McKellen, Viggo Mortensen, Liv Tyler, Sean Astin, Cate Blanchett, John Rhys-Davies, Bernard Hill, Christopher Lee, Billy Boyd, Dominic Monaghan, Orlando Bloom, Hugo Weaving, Miranda Otto, David Wenham, Brad Dourif, Sean Bean, Andy Serkis
Durată: 3 h. 55 min. (varianta extinsă)
Rating IMDB: 8.7

Despre: Frodo și Samwise înaintează spre Mordor, având un ghid neașteptat în persoana lui Gollum. Pe drum însă,  Frodo se vede tot mai atras de partea întunecată a Inelului. Între timp, Aragorn împreună Gimli și Legolas pornesc în căutarea prietenilor lor rătăciți, dar pe drum întâlnesc un grup de personaje alături de care vor fi angajați într-o luptă crâncenă împotriva orcilor conduși de Saruman.

De ce să mă uit? Am zis-o și când am prezentat prima parte dar o să reiau ideea și aici, filmul este grozav, dar merge nu văzut pe segmente ci, preferabil, întreaga trilogie dintr-o bucată (ar ieși undeva în jurul a 12 ore și un pic pentru cei curajoși). Întreaga filmare pentru cele trei filme s-a desfășurat timp de 10 luni în decorurile superbe ale Noii Zeelande, iar montajul a mai durat aproape un an, pentru ca apoi, fanii să fie binecuvântați cu o varianta extinsă a fiecărui film, variante ce adăugau undeva la 30-40 de minute suplimentare per film (de fapt varianta extinsă a acestei părți secunde având o oră în plus de scene noi).

Chiar dacă este partea secundă a trilogiei, o parte care de obicei bate apa în piuă și înaintează poveștile cât să te facă să fi interesat de ultima parte, The Two Towers începe puternic și se termină magistral, reușind nu doar să te facă să îți dorești să vizionezi cât mai repede ultima parte, dar și să îți dorești să revezi cât mai repede acest act secund. Bătălia de la Helm’s Deep face toți banii, fiind un exemplu perfect despre cum să faci o bătălia fantasy la scară largă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.