Loading...
The Prestige (2006)

The Prestige (2006)

by Adrian Solomon, aprilie 28, 2018

Recomandare – esențial!

Gen: Thriller, Suspans
Regie: Christopher Nolan
Distribuție:
Hugh Jackman, Christian Bale, Michael Caine, Scarlett Johansson, Rebecca Hall, Andy Serkis, David Bowie
Durată: 2 h. 10 min.
Rating IMDB: 8.5

Despre: Doi magicieni din secolul al 19-lea Alfred Borden (Christian Bale) și Rupert Angier (Hugh Jackman), devin dușmani de moarte datorită unei iluzii eșuate. Astfel, pentru a-și demonstra supremația, cei doi vor porni într-un război al iluziilor din ce în ce mai mari, cu scopul nu doar de a se depăși unul pe celălalt, dar și de a-și distruge competiția.

Rant: Acest film trăiește conform propriei sale descrierii ale unui truc magic, urmărind întocmai cele trei etape. The Pledge – partea introductivă care ne atrage interesul către trucul prestat, prezentând ceva obișnuit și anume trucul pentru care se bat cei doi rivali „The Transported Man”, The Turn – când se spune că magicianul transformă acel ceva obișnuit într-un lucru complet neașteptat și în cele din urmă „The Prestige” – finalul neașteptat care șochează audiența.

Jackman se scutură personajul său cu gheare de adamantium care îi definise cariera până în acel moment și face probabil cel mai bun rol al său până la acea oră, aducând un plus de emoție lui Angier. Bale ca de obicei face din nou un rol minunat, scufundându-se în personaj, aducând multă adâncime și tristețe unui Borden deosebit de complex, deseori reușind să te facă să ții cu el, cu toate că pornea din postura de omul rău al filmului.

Vizionarea acestui film este o adevărată experiență pe care ar fi păcat să o ratați așa că recomandarea este una esențială!

Recomandări regizori: Christopher Nolan

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.