Loading...

The Sea Beast (2022)

by Adrian Solomon, iulie 21, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Animație, Aventură
Regie: Chris Williams
Distribuție: Karl Urban, Zaris-Angel Hator, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste
Durată: 1 h. 55 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Maisie, o tânără orfană, crește citind poveștile eroice ale Căpitanului Crow și ale echipajului său, cei mai faimoși vânători de monștri marini. Reveniți dintr-una din lungile lor expediții, echipajul Inevitabilului, se pomenesc refuzați de coroana regală, care aparent nu mai are nevoie de vânători, Convins că era vânătorilor nu a apus, secundul lui Crow, Jacob Holland, propune regelui un concurs între echipajul său și cel al unui general ales de familia regală. La plecare, ei se pomenesc la bord cu tânăra Maisie, împreună pornind într-o aventură de zile mari.

Rant: The Sea Beast este o animație marca Sony, distribuită de Netflix, care ne prezintă aventurile pitorești ale unui echipaj de vânători de monștri marini, care se pricopsesc cu un pasager clandestin nedorit, în timpul celei mai importante vânători. Animația este de calitate, povestea are o adâncime nebănuită, iar personajele sunt foarte bine calibrate pe firul narativ spus.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.