Loading...
The Secret Life of Pets (2016)

The Secret Life of Pets (2016)

by Adrian Solomon, noiembrie 19, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Comedie
Regie: Chris Renaud
Distribuție:
Louis C.K., Eric Stonestreet, Kevin Hart, Steve Coogan, Ellie Kemper, Dana Carvey, Hannibal Buress, Albert Brooks
Durată: 1 h. 27 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Terierul Max duce o viață fericită alături de Katie, stăpâna lui, locuind singuri într-un apartament din New York. Într-o zi, Katie îl adoptă pe Duke ca a treilea membru al familiei iar cei doi câini se displac de la prima vedere. Pentru a-și asigura locul în casă, cei doi încep să se șicaneze iar lucrurile degenerează până sunt prinși de hingheri. Gidget, alături de restul prietenilor lui Max, pleacă să-l salveze. Totuși cei doi câini sunt eliberați de Snowball, un iepuraș dement, care a început o mișcare de rezistență anti-oameni în canalizarea din New York.

Rant time: Revenind în lumea animațiilor generice după extraordinarul Kubo and the Two Strings, credeam că Secret Life of Pets nu are cu ce să mă surprindă. Am zis totuși să îl încerc, așa că mi-am adunat micuții elevi și l-am vizionat împreună. Le-a plăcut ceva de speriat dar asta și pentru că filmul e amuzant. Nu că am ceva împotriva variantelor dublate în română (mint, am, ar trebui să ardă în focurile iadului) dar cu greu poți pune un român să vină cu ce vine Kevin Hart de exemplu. În plus acest proces de dubbing duce la o suficiență din partea privitorului, ceea ce mă întristează pe mine și pe toți cei care am avut Cartoon Network ca sursă de învățat engleza. Trecând peste această insuficiență despre care putem vorbi foarte mult, filmul e amuzant. Sunt poante peste poante unele chiar foarte bune. Chiar dacă este un pic generic, găselnița filmului, și anume ce fac animalele de companie când pleacă stăpânii de acasă, este foarte bună. Vocile actorilor sunt bune dar cel care stă deasupra tuturor este Kevin Hart care transformă un iepuraș dulce și pufos într-un maniac periculos. Și numai pentru el merită să vedem acest film în varianta originală.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.