Loading...

The Woman in the Window (2021)

by Adrian Solomon, mai 16, 2021

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Thriller psihologic
Regie: Joe Wright
Distribuție: Amy Adams, Gary Oldman, Anthony Mackie, Fred Hechinger, Wyatt Russell, Brian Tyree Henry, Jennifer Jason Leigh, Julianne Moore
Durată: 1 h. 48 min.
Rating IMDB: 5.8

Despre: Anna este o psihologă care suferă de agorafobie, ea fiind forțată să își petreacă viața închisă în casa ei din Manhattan. O familie nouă se mută în casa de vis-a-vis, ea făcând repede cunoștință cu membrii familiei. Soțul Alistair Russel este un om cu apucături violente, soția Jane încearcă să se descurce cum poate, pe când fiul Ethan pare traumatizat de tot ce se petrece în familia lui. Într-o noapte agitată, Anna vede pe fereastră cum Jane este înjunghiată dar când cheamă poliția, Jane Russel este vie și în regulă doar că există o mică problemă, aceasta nu a întâlnit-o niciodată pe Anna.

Rant: Film decent la prima vizionare, poate un pic prea lung, mai ales dacă vezi trailerul acestui film, care îți dă practic cam toate coordonatele pe care ar trebui să le cunoști. Sau dacă ai văzut Rear Window vei știi exact la ce să te aștepți, filmul aducând multe elogii producțiilor mai vechi care l-au inspirat. În același timp, puteți viziona scurt-metrajul laureat cu Oscar din 2020, The Neighbour’s Window, care reușește să se joace cu emoțiile tale în doar 20 de minute.

The Woman in the Window are totuși câteva plot-twisturi interesante și o Amy Adams ce cară filmul pe umerii ei. În ciuda unei distribuții fantastice, aceștia nu prea au multe de făcut, unii dintre ei fiind prezenți doar într-o scenă sau două (pentru fanii recentului The Falcon and the Winter Soldier, nu avem din păcate un cross-over Falcon x Captain America cu toate că amândoi sunt prezenți în acest film). Însă pasul glacial al filmului fac ca timpul de rulare să pară mult prea lung pentru ce vrea să arate.

Cu siguranță nu este un film la care să revii ci probabil unul ce se va pierde în negura uitării. Cu toate asta, merge încercat odată, sunt sigur că o să apreciați elementele de suspans. Mai trebuie să recunosc că finalul a fost neașteptat de brutal pentru starea oferită până în acele clipe și m-a prins complet nepregătit.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.