Loading...

The Call (aka. Kol) (2020)

by Adrian Solomon, martie 3, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Thriller
Regie: Lee Chung-hyun
Distribuție: Park Shin-hye, Jeon Jong-seo
Durată: 1 h. 52 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Destinele lui Seo-yeon and Young-sook, două ce trăiesc în ani diferiți, vor fi mereu unite când apelul telefonic disperat al uneia, va fi preluat în viitor de către cealaltă.

Rant: O surpriză extrem de plăcută, acest thriller coreean difuzat de Netflix oferă o analiză halucinantă asupra proverbului facerea de bine este … de mamă, jucându-se cu percepția spectatorului și oferindu-ne un spectacol unic, așa cum doar coreeni sunt capabili să facă în acest moment. O mână de fețe cunoscute sunt prezente aici, din filme precum Burning sau Extreme Job, filme discutate cu alte ocazii. The Call este un film ce invită cu siguranță la o revizitare grabnică pentru a pune la punct detaliile scăpate în prima vizionare, filmul jucându-se cu idei high-concept precum alterarea liniilor temporare prin luarea unei singure decizii diferite în trecut, încercând să aducă propriul răspuns privind rescrierea istoriei. Cu siguranță o vizionare pentru care trebuie să vă pregătiți sufletește, dar cu un efect de netăgăduit asupra spectatorilor. Până acum, este printre cele mai bune filme văzute anul acesta pe Netflix.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.