Loading...
Transformers 4: Age of Extinction (2014)

Transformers 4: Age of Extinction (2014)

by Adrian Solomon, decembrie 27, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Aventură, S.F.
Regie: Michael Bay
Distribuție:
Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer, Nicola Peltz, Jack Reynor, Sophia Myles, Bingbing Li, Titus Welliver, T. J. Miller
Durată: 2 h. 45 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: După înfruntarea epică din ultimul film, Pământul e în ruine, dar omenirea a reușit să se salveze. Din fărâmele trecutului, o grupare cu intenții rele încearcă să preia frâiele conducerii. Pentru a fi balamucul complet, din spațiu apare o nouă amenințare, așa că un mic grup condus de Optimus Prime și Cade Yeager, încearcă să aducă ordine în haosul existent.

Rant: Gata cu Shia LeBoeuf și restul distribuției de până acuma, este timpul să aducem fețe noi, într-un efort de re-vitalizare a francizei. Problema e că Hollywoodul era la începutul unei noi ere, de dominație chinezească, multe studiouri fiind cumpărate de acționari asiatici, așa că multe block-bustere începeau un fenomen grețos de pandering to the chinese audience – adică a pupa în cur pe respectivii acționari, plus un efort disperat de a încerca să aibă succes pe piața orientală (lucru care de altfel s-a și întâmplat, așa că…bravo lor?).

Cade Yeager și sexoasa sa fiică, care încearcă din răsputeri să ne vândă ideea că ar fi minoră, îl resuscitează pe bietul Optimus Prime, astfel devenind, din nou, ținta celor răi. Care cei răi am cam uitat ce vor exact, ideea e că Pământul e în pericol și Optimus merge în China să resusciteze pe epicii Dino-bots. Absolut nimic nou sub soare, dar acum avem dinozauri roboți. Pun pariu că au vândut bine jucăriile Transformers după acest film. Cred că am ajuns în punctul în care putem recunoaște că aceste filme sunt niște reclame extrem de lungi și complicate la jucării pentru copii.

Noua distribuție include nume sonore precum Mark Wahlberg, Kelsey Grammer sau Stanley Tucci, unii dintre ei lăudați pentru efort, alții nu prea – Kelsey a și primit un Golden Razzie pentru cel mai slab actor în rol secundar. Ah da, și Bay a primit Razzie pentru cel mai slab regizor, așa că vă dați seama despre ce film vorbim aici. I-aș da un clar de evitat, cu toate că, dacă am ajuns până aici, e și păcat să nu mergem până la capăt, nu?

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.