Loading...

Welcome to the Punch (2013)

by Adrian Solomon, mai 18, 2020

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Crime, Thriller acțiune
Regie: Eran Creevy
Distribuție: James McAvoy, Mark Strong, Andrea Riseborough
Durată: 1 h. 39 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Un polițist, Max Lewinsky, obsedat cu prinderea unui infractor care i-a scăpat în urmă cu trei ani, Jacob Sternwood, primește o nouă șansă atunci când fiul acestuia, Ruan Sternwood, este găsit rănit. Redeschizând investigația, Max va da însă peste niște comploturi mult mai mari decât se părea la prima vedere.

Rant: Trebuie să fiu cinstit, am intrat complet neinformat la acest film, fără a ști mare lucru decât titlul și actorii principali. Și dacă la început am zis că e previzibil și am strâmbat din nas la neajunsurile poveștii, de la jumătate încolo am devenit captivat și gata să le iert pentru că, încet, încet, filmul a început să capete un ritm tot mai intens, iar povestea de crime tipic britanic, este foarte bine pusă în scenă, asta și grație unor actori implicați, în special Mark Strong care parcă există pentru astfel de roluri, cu toate că și MacAvoy se achită bine de datorii.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.