Loading...

The Bad Guys: Reign of Chaos (aka. Na-ppeun Nyeo-seok-deul: Deo Mu-bi) (2019)

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Crime, Acțiune
Regie: Son Young-ho
Distribuție: Ma Dong-seok, Kim Sang-joong, Kim Ah-joong, Jang Ki-yong
Durată: 1 h. 54 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Un autobuz cu deținuți este atacat de indivizi necunoscuți, iar mai mulți prizonieri periculoși scapă. Un ofițer de poliție adună un grup de colaboratori, la rândul lor deținuți periculoși, pentru a-i prinde pe cei evadați.

Rant: Sincer m-am simțit, și încă mă simt un pic confuz în ce privește acest film deoarece acesta este bazat pe un serial de succes sud-coreean, acest lucru făcându-te să simți că informația pe care o preiei nu este completă și ar trebui oarecum să vizionezi și serialul (lucru pe care și plănuiesc să îl fac, acesta fiind disponibil pe Netflix). Dar filmul este structurat suficient de bine cât să îl vezi direct așa, fără ocolișuri.

Așadar, un transport de deținuți este deraiat de indivizi mascați cu o agendă ascunsă, iar un căpitan de poliție este chemat din retragere pentru re-alcătui o echipă legendară de deținuți, folosiți pentru a prinde deținuții evadați. Ni se prezintă oarecum povestea fiecărui individ (oricum din ce am înțeles doar căpitanul de poliție și mușchiul trupei sunt singurii care revin din serial, restul fiind adiții noi pentru echipă) iar apoi aceștia sunt trimiși la capturat criminali periculoși.

Am simțit că experiența acestui film a fost trunchiată datorită deselor referiri la ce s-a întâmplat în serial, plus apariția unor personaje fără absolut nici o explicație, dar pe care am presupus că ar fi trebuit, oarecum, să le cunoaștem. Dar lăsând la o parte aceste plângeri, filmul este foarte solid, scenele de acțiune bine realizate și deosebit de intense, iar Ma Dong-sek încă nu plictisește în practic același rol pe care îl face de la Train to Busan încoace, și anume acela de tanc uman cu o inimă deosebit de caldă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.