Loading...

A Very Secret Service (aka. Au service de la France) (2015-2018)

by Adrian Solomon, aprilie 16, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Spionaj
Distribuție: Hugo Becker, Wilfred Benaïche, Christophe Kourotchkine
Nr. sezoane: 2
Nr. Episoade: 24
Durată episod: ~25 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 7.8

Despre: Ne aflăm în anii 1960, în plin Război Rece, iar poziția Franței ca mare putere începe să șubrezească. În urma unui interviu criptic și sumar, tânărul André Merlaux este angajat de către Serviciile Secrete franceze. Supravegheat îndeaproape de directorul de operațiuni Moïse, și antrenat, oarecum cu îndărătnicie de colegii săi Moulinier, Jacquard și Calot, André se va vedea nevoit să învețe pe repede înainte despre cât de complicată poate fi politica, diplomația dar în special conflictele diplomatice.

Rant: Serialul are acel iz de comedie buna, fină, rafinată, cu personaje spumoase, bine conturate. Nu mizează pe hăhăieli sau pe comedie vizuală ci mai mult una inteligentă, dar mult mai penetrantă. Am văzut deocamdată doar trei episoade dar am zâmbit non stop, ceea ce mă face să îl recomand cu deosebită încredere ca un serial musai de vizionat, îndeosebi pentru amatorii cinematografiei franceze, dar nu numai.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.