Loading...

All the Old Knives (2022)

by Adrian Solomon, august 2, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Thriller, Spionaj, Dramă
Regie: Janus Metz Pedersen
Distribuție: Chris Pine, Thandiwe Newton, Laurence Fishburne, Jonathan Pryce, David Dawson
Durată: 1 h. 41 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Agentul CIA Henry Pelham este însărcinat cu închiderea unui caz vechi de opt ani și anume un caz de răpire care s-a sfârșit în tragedie. Superiorul său Vick tocmai a primit noi informații despre caz și, achitându-l pe Henry de orice suspiciune, îl trimite pe acesta să găsească un presupus turnător al agenției, printre suspecți numărându-se și fosta iubire a lui Henry, Celia.

Rant: All the Old Knives este un thriller de spionaj inteligent, bine interpretat, dar destul de static (cu toate astea ne sunt oferite niște panorame superbe ale coastei de vest din State). Pine și Newton au chemistry bun pe ecran cu toate că diferența de vârstă dintre ei este de 8 ani, Pine fiind juniorul relației. Filmul urmărește un incident tragic care a avut loc în urmă cu opt ani, și despre care agenția a aflat recent că ar fi fost sabotat de cineva din interior, agentul Henry primind acordul supervizorului Vick de a investiga echipa care s-a ocupat de caz. Cu răsturnările de situație de rigoare, filmul îți menține treaz interesul față de ancheta protagonistului, curios să vezi cum toate piesele de puzzle de la început se îmbină una cu alta.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.