Loading...
American Ultra (2015)

American Ultra (2015)

by Adrian Solomon, martie 25, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Nima Nourizadeh
Distribuție:
Jesse Eisenberg, Kristen Stewart, Topher Grace, Connie Britton, Walton Goggins, John Leguizamo, Bill Pullman, Tony Hale
Durată: 1 h. 36 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Un drogat dintr-un oraș mic pe nume Mike Howell (Jesse Eisenberg) își petrece toate zilele cu pipa în gură încercând să facă o bandă desenată. Ce nu știe Mike este faptul că el a fost antrenat de CIA ca să fie o mașinărie perfectă de ucis oameni. Când agenția cere terminarea lui, fosta sa șefă îl activează complet, transformând acest drogat leneș într-un agent letal. Mike se vede nevoit să își pună noile sale abilități în funcțiune pentru a-și salva iubita, dar și pe el.

Rant: „American Ultra” este o comedie de acţiune aşa că pe lângă pac-pacuri mai bagi un haha pe alocuri şi te minunezi cât de natural i-a ieşit rolul de „stoner” lui Jesse Eisenberg şi cât de forţată a părut Kristen Stewart, încât mă şi întreb cum de mai primeşte roluri tipa asta.

Povestea mi-a adus aminte încă din trailer de „The Long Kiss Goodnight” un film mai vechi cu Geena Davis şi Samuel L Jackson. Aşa şi aici, avem un spion care şi-a pierdut memoria. În momentul în care începe să aibă viziuni despre trecutul său, se trezeşte şi CIA să stingă programul din care tipul făcuse parte (iar stingere în viziunea CIA-ului înseamnă eliminare totală). Aşa că vin asasinii, tipul reacţionează şi pac-pac şi bum-bum. Personajele sunt toate caricaturi şi nici un actor nu pierde timpul în a încerca să fie luat în serios, în special Topher Grace care pare venit direct de pe seturile serialului „That 70’s Show”. Mai apare şi Walton Goggins care de la „The Shield” încoace nu a mai prea jucat vreun rol decent, cu toate că în ultima vreme parcă apare peste tot.

După ce termini de vizionat filmul, rămâi cu un sentiment de „am mai umplut o oră și un pic din viața mea cu prostii fără sens, dar măcar a trecut timpul”.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.