Loading...
Central Intelligence (2016)

Central Intelligence (2016)

by Adrian Solomon, iulie 10, 2016

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Rawson Marshall Thurber
Distribuție:
Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan
Durată: 1 h. 47 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: La sfârșitul anului școlar 1996, Calvin Joyner este pe aripile succesului, fiind cel mai apreciat elev la școlii. Robert Wierdicht este în schimb ținta preferată a bătăușilor iar la ceremonia de sfârșit de an îi se joacă o festă foarte crudă care îl marchează puternic. 20 de ani mai târziu, Calvin este prins într-o slujbă monotonă de contabil, până într-o seară când primește o cerere de prietenie pe Facebook din partea unui Bob Stone, de fapt noul nume a lui Robert. Acesta nu numai că este complet schimbat, dar și lucrează pentru CIA, implicându-l pe Calvin într-o conspirație internațională.

De ce să mă uit? După cum am menționat, chemistry-ul dintre Dwayne „The Rock” Johnson și Kevin Hart, este senzațional și cam duce în cârcă filmul, film care suferă de o poveste subțire, destul de previzibilă, care servește doar ca suport pentru poantele celor doi.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.