Loading...

An Idiot Abroad (2010-2013)

by Adrian Solomon, martie 10, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Documentar, Călătorie, Comedie
Distribuție: Karl Pilkington, Ricky Gervais, Stephen Merchant
Nr. sezoane: 3
Nr. Episoade: 19
Durată episod: 60 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.3

Despre: Ricky Gervais și Steven Merchant, perechea de aur a comediei britanice, își trimit producătorul showului radio, pe Karl Pilkington, în diverse călătorii în jurul lumii, pentru a-i extinde orizonturile și pentru a-i îmbogății cultura. Pare un lucru absolut ideal pentru oricine dar nu și pentru Karl. El nu are nici cea mai mică tragere de inimă să călătorească, singurele dăți când a părăsit Anglia fiind scurtele sale excursii în Țara Galilor. Exploatând acest lucru, Ricky și Steven îl trimit și îl pun pe Karl al nostru în diverse situații extreme, la care el va încerca să facă față.

Rant: Seria a generat trei sezoane până acuma, primul sezon trimițându-l pe Karl să vadă cele șapte minuni ale lumii, al doilea, intitulat The Bucket List, în care Karl va fi nevoit să facă diverse activități dintr-un bucket list, din păcate nu al său, iar în ultimul sezon, Karl împreună cu Warwick Davis, sunt nevoiți să refacă drumul străbătut de Marco Pollo.

Personajul lui Pilkginton, este aparent cât se poate de real, de aceea se simte a fi foarte relatable, foarte apropiat oricărui om care nu se consideră fan al călătoritului. Seria e plină de momente comice și memorabile asta și pentru că reușește să ne prezinte diverse colțuri ale lumii prin ochii unui englez care nu prea poate să conceapă viața altfel decât așa cum o știe el. De foarte multe ori îl surprindem meditând la situațiile prin care este forțat să treacă, mereu căutând o toaletă sau un loc decent de dormit, sau cel puțin o mâncare cât de cât familiară.

Cu toate că la început am rezistat acestei serii, iată că anii m-au domolit și acuma că m-am apucat de ea nu mă mai pot opri. Recomandare musai!!!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.