Loading...

Black Books (2000-2004)

by Adrian Solomon, aprilie 14, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Sit-com
Distribuție: Dylan Moran, Bill Bailey, Tamsin Greig
Nr. sezoane: 3
Nr. Episoade: 18
Durată episod: 25 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.5

Despre: Bernard Black este proprietarul librăriei Black Books iar serialul este centrat în jurul lui Bernard, amicei sale Fran și asistentului său Manny. Bernard este un tip ciudat, extrem de pretențios și anti-social, care are o dispoziție groaznică față de clienții săi și față de lume în general. O tolerează pe Fran pentru că este partenera sa de băutură și între ei este posibil să se fi întâmplat ceva, odată demult. La insistențele acesteia, el îl angajează pe Manny, proaspăt demis din slujba sa de contabil, cu toate că Bernard nu prea tolerează atitudinea optimistă a lui Manny. Fran are un magazin de diverse chiar lângă librăria lui, motiv pentru aceasta să facă nenumărate vizite în timpul orelor de lucru.

Rant: Serialul este una din acele nestemate ascunse, care abia așteaptă să fie descoperită. Am dat de el complet din întâmplare și vestea bună este că nu trebuie să vă dați de ceasul morții să îl găsiți, din contră, el este disponibil pe Youtube în toată splendoarea sa. Faptul că nu a fost produs de gigantul BBC, a făcut ca accesibilitatea acestuia în afara UK să fie redusă, el făcându-se cunoscut audienței globale mult după ce a fost finalizat.

Durata unui episod este de 25 de minute și fiind doar 18 episoade, este perfect de un binge-watch pascal. Are umor de foarte bună calitate, fiecare episod pornind de la o idee sau o întâmplare sau un dialog simplu pentru ca la sfârșit să se ajungă la cele mai excentrice sau nebunești deznodăminte. În el își fac apariția câteva nume mari, care încă nu cunoscuseră faima pe marele ecran, precum Morgan Freeman, Simon Pegg sau Nick Frost, toți în apariții scurte.

Este recomandarea mea pentru aceste Sărbători, care cu siguranță vă va pune un zâmbet pe buze! Sărbători fericite!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.