Loading...

Castle (2009-2016)

by Adrian Solomon, februarie 22, 2016

Recomandare – musai!

Gen: Comedie, Polițist
Distribuție: Nathan Fillion, Stana Katic, Susan Sullivan, Molly Quinn, Jon Huertas, Tamala Jones, Seamus Dever
Nr. sezoane: 8
Nr. Episoade: 173
Durată episod: 43 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 8.1

Despre: Serialul îl urmărește pe Richard Castle (Nathan Fillion), un scriitor de succes, care tocmai și-a ucis personajul principal și acuma într-o profundă criză de inspirație. Interogat de poliție pe seama unor crime copiate din romanele sale, acesta este intrigat noua perspectivă care i-o acordă implicarea directă în cazuri, și cu ceva pile ajunge să lucreze alături de polițiștii de la omucideri. Pus în cârca lui Kate Beckett, acesta se vede inspirat de ea și va ajunge să o folosească drept muză și sursă de inspirație pentru noul său personaj. Împreuna vor rezolva o mulțime de cazuri mai atipice și vor intra în tot soiul de încurcături amuzante.

De ce să mă uit? Nathan Fillion face un rol grozav în acest serial, impersonând pe fictivul scriitor Richard Castle. Ca să aducă un plus de veridicitate, scriitorii reali Stephen J. Cannell, James Patterson, Dennis Lehane, și Michael Connelly sunt deseori văzuți în compania lui, de obicei jucând poker sau discutând ultimele cazuri din viața lui Castle. Personajele secundare din serial, sunt toate simpatice și completează foarte bine tabloul general, fiecare având povestea lui. Cazurile sunt deseori interesante dar pe lângă ele, serialul mai prezintă și o poveste mai mare, în general ea orbitând în jurul cazului uciderii mamei lui Kate.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.