Loading...

Arrow (2012-2020)

by Adrian Solomon, iulie 15, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Super eroi, Serial, Ongoing
Distribuție: Stephen Amell, Katie Cassidy, Colin Donnell, David Ramsey, Willa Holland, Susanna Thompson, Paul Blackthorne, Emily Bett Rickards, Colton Haynes, Manu Bennett, John Barrowman, Echo Kellum, Josh Segarra
Nr. Sezoane: 8
Nr. Episoade: 170
Durată episod: 42 min.
Statut: serial complet
Rating IMDB: 7.5

Despre: Arrow este un fenomen uriaș, nu doar atât datorită succesului enorm de care se bucură dar și de universul pe care l-a generat, din acesta desprinzându-se alte două seriale, The Flash și Legends of Tomorrow, și care în curând va incorpora unul nou, Supergirl. Sunt prezentate o grămadă de personaje din benzile desenate DC chiar dacă poveștile sunt originale. Seria urmărește două planuri distincte, cel prezent în care se desfășoară acțiunea propriu zisă, și unul trecut, care prezintă diverse etape din viața lui Oliver, evenimente care de obicei au legătură cu acțiunea episodului respectiv.

Sezonul 1 – Tânărul moștenitor al averii familiei Queen, Oliver, își face apariția după ce a lipsit din peisaj timp de 5 ani, răstimp în care el a fost presupus mort. Odată cu el, în oraș apare și un luptător mascat, care omoară răufăcătorii cu ajutorul unui arc. Poliția îl ia în colimator, iar acesta, dovedindu-se a fi Oliver, realizează că are nevoie de ajutor în această cruciadă, și îi recrută pe John Diggle și Felicity Smoak.

Sezonul 2 – Echipa Arrow se vede pusă în fața unui dușman venit din trecutul lui Oliver de pe insulă, și anume Slade Wilson – Deathstroke, un mercenar extrem de abil, ce îl învinuiește pe Oliver de moartea iubitei sale.

Sezonul 3 – Compania lui Oliver este cumpărată de miliardarul Ray Palmer iar Arrow devine un personaj public datorită rolului pe care l-a avut în salvarea orașului. Ajutat acuma de Laurel Lance și Sara Lance pe lângă restul echipei, echipa Arrow se va afla față în față cu Ra’s al Ghul, liderul unei societăți secrete de asasini.

Sezonul 4 – Profitând de înfrângerea lui Ra’s, organizația HIVE condusă de misteriosul Damien Darhk atacă și destabilizează orașul Star iar echipa Arrow se vede pusă în fața unuia dintre cei mai periculoși adversari de până acuma.

Sezonul 5
– După evenimentele din ultimul sezon, majoritatea componenților echipei Arrow au ales să facă altceva cu viața lor. Singurii care au decis să lupte în continuare pentru protecția orașului sunt Green Arrow și Felicity, dar se trezesc în curând complet depășiți de situație și astfel se văd nevoiți să recruteze și să pregătească o generație nouă de eroi.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.