Loading...

Assassin Club (2023)

by Adrian Solomon, iulie 18, 2023

Recomandare – de evitat!

Gen: Acțiune
Regie: Camille Delamarre
Distribuție: Henry Golding, Daniela Melchior, Sam Neill, Noomi Rapace
Durată: 1 h. 51 min.
Rating IMDB: 4.7

Despre: Morgan Gaines este un asasin profesionist, considerat printre cei mai buni în activitate. El primește „un ultim job” extrem de tentant, de a elimina 6 ținte din diverse țări, dar află că toți cei vizați sunt asasini, forțați să concureze între ei de un angajator misterios, care are scoruri de reglat cu unul dintre aceștia.

Rant: Încă de când am văzut trailerul mi-a rămas un vibe de film ieftin făcut pe bani puțini, dar simpla prezență a unor relativ cunoscute mi-au dat vagi speranțe că mă înșel. Și da, m-am înșelat, nu doar este un film ieftin, dar Assassin Club este un film deosebit de prost, cu replici fenomenal de prost scris și livrate fără nici o vlagă de o distribuție care probabil își dorea să fie oriunde altundeva decât pe acel platou de filmare. Mă bucur că nu am dat bani pe acest film să îl văd la cinema.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.