Loading...
Atomic Blonde (2017)

Atomic Blonde (2017)

by Adrian Solomon, august 4, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Spionaj
Regie: David Leitch
Distribuție:
Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella, Toby Jones
Durată: 1 h. 55 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: Agenta MI6 Lorraine Broughton este trimisă în Berlinul încă divizat de zid, pentru a recupera o listă pierdută ce conținea numele a mai mulți agenți secreți. Cum mai toate puterile își doreau această listă, ea va trebui să înfrunte diverși agenți secreți, fiecare cu propriile sale agende, și mai presus de toate, să urmeze sfatul prietenului ei ucis, să nu se încreadă în nimeni.

Rant: David Leitch este un nume care deocamdată nu spune prea multe. Fost cascador și dublură pentru Brad Pitt sau Van Damme prin anii 90, el a colaborat din postura de regizor la apariția primului John Wick, cu toate că nu a fost creditat pentru efort. Practic avem aici debutul său cu merite depline din postura de regizor iar începutul este cât se poate de bun. Ce a arătat Leitch cu acest film este că poate fi foarte stilat, și că știe face scene de acțiune foarte mișto, lucru dovedit și în John Wick. Viitorul sună bine pentru el, fiind deja atașat să regizeze Deadpool 2, un film care ar trebui să îi vină ca o mănușă.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.