Loading...
Baby Driver (2017)

Baby Driver (2017)

by Adrian Solomon, iulie 5, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Crime
Regie: Edgar Wright
Distribuție:
Ansel Elgort, Kevin Spacey, Lily James, Jon Bernthal, Eiza González, Jon Hamm, Jamie Foxx
Durată: 1 h. 52 min.
Rating IMDB: 7.6

Despre: Baby a fost șoferul de casa al interlopului Doc, de când a fost prins de către acesta furându-i mașina. Fiind unul dintre cei mai iscusiți șoferi, Doc îl folosește pe Baby în toate loviturile sale, indiferent de echipajul cu care lucrează. Dar întâlnirea cu o tânără chelnăriță, îl fac pe Baby să creadă că există o cale de ieșire din viața pe care o trăiește.

Rant: Edgard Wright are un stil încântător de a-și prezenta filmele. Dacă trilogia Cornetto este cea mai cunoscută serie a sa de filme, Baby Driver atunci va fi capodopera lui. Totul a început de la o idee simplă pe care tânărul Wright a avut-o acum 22 de ani. Având în minte o piesă de 5 minute, Bellbottoms, el s-a gândit ce scenă de acțiune mișto ar putea fi făcută având ca fundal această piesa. Fast forward 22 de ani și Baby Driver începe cu o una din cele mai bune scene de urmărire făcute vreodată, având ca temă exact această piesă. Dar el nu s-a limitat la acest lucru. A reușit să transforme un film cu un plot aparent banal și de ce să nu recunoaștem, devenit clișeu în filmele de acțiune moderne – și anume o ultimă lovitură și mă las de această meserie periculoasă – într-un produs ce mustește de stil și inventivitate.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.