Loading...

Badland Hunters (aka. Hwang-ya) (2024)

by Adrian Solomon, februarie 27, 2024

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Heo Myung-haeng
Distribuție: Ma Dong-seok, Lee Hee-joon, Lee Jun-young, Roh Jeong-eui
Durată: 1 h. 47 min.
Rating IMDB: 5.9

Despre: După ce un cutremur a transformat Coreea într-un ținut de nelocuit, supraviețuitorii s-au strâns în mici comunități. Însă când o tânără membră a comunității sale este răpită de un doctor dement, un vânător neînfricat pleacă să o salveze.

Rant: Badland Hunters este continuarea spirituală a excelentului Concrete Utopia de anul trecut. Din păcate, sau din fericire, depinde pe care parte a spectrului vă aflați, accentul acestei continuări cade exclusiv pe partea de acțiune, fără a se complica prea mult cu problemele existențiale ale predecesorului său. Vestea bună este că totul este făcut suportabil de prezența lui Ma Dong-seok, care deja a ajuns cel mai recunoscut nume sud-coreean când vine vorba de acțiune, simpla sa prezență generând un interes deosebit. Din păcate, ca atâtea alte producții originale Netflix, filmul nu reușește să își găsească propria tracțiune, apelând la diverse trucuri previzibile, adică, ce lipsește unui film distopic? Zombies!!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.