Loading...

Special Delivery (aka. Teuksong) (2022)

by Adrian Solomon, februarie 25, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Thriller, Spionaj
Regie: Yoon Jong-bin
Distribuție: Hwang Jung-min, Lee Sung-min, Cho Jin-woong, Ju Ji-hoon
Durată: 1 h. 49 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Eun-ha este o șoferiță extrem de iscusită, care face livrări pentru piața neagră, atunci când diferiți oameni sau organizații doresc să mute persoane sau lucruri fără prea multă birocrație. În urma ultimei sale livrări, ea rămâne în mașină cu un pasager surpriză, pe urmele căruia se află un polițist corupt, în stare să întoarcă întreg orașul cu fundul în sus pentru a de urmele lor.

Rant: Special Delivery este făcut după o rețetă simplă dar clasică a filmelor de acțiune, și anume acea în care un protagonist extrem de dibace în ceea ce face, ajunge să aibă grijă de un copil urmărit de cei răi, protagonistul trebuind să se întrebuințeze la maxim pentru a câștiga ziua. Și nu e de mirare atunci că filmul s-a bucurat de un succes imens la lansare, grație în parte a scenariului sus-descris, în parte a lui Hwang Jung-min (actrița din Parasite) dar în special a scenelor de cascadorie cu mașini, acestea fiind atracția principală a filmului, care a optat pentru efecte practice și cascadorii care arată real, deci nu vă așteptați la fizică a la Fast and Furios.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.