Loading...
Bridget Jones's Baby (2016)

Bridget Jones’s Baby (2016)

by Adrian Solomon, septembrie 21, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Dragoste
Regie: Sharon Maguire
Distribuție:
Renée Zellweger, Colin Firth, Patrick Dempsey, Jim Broadbent, Gemma Jones, Emma Thompson
Durată: 1 h. 58 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Bridget ajunge să depășească pragul de 40 de ani și situația asta o găsește tot singură în apartament ascultând All By Myself acompaniată fiind doar de o sticlă de vin. Ea își propune să schimbe ceva și acceptă invitația unei colege de lucru să meargă la un festival unde îl întâlnește pe Jack cu care se cuplează pentru o seară. După puțină vreme, ea participă la un botez unde îl redescoperă pe mister Darcy, cu care petrece noaptea. Așa că după câteva săptămâni descoperă că este gravidă dar oare cine o fi tatăl copilului.

De ce să mă uit? Am avut reținerile mele înainte de a viziona filmul, adică e comedie romantică, în sală erau mai multe fete și femei și foarte puțini bărbați, care probabil dacă stau să mă gândesc, nu erau prea entuziasmați că se aflau acolo. Dar iată că acest film mi-a învins prejudecata și m-a făcut să îl apreciez. Poantele sunt bune și chiar dacă Renne a mai îmbătrânit oleacă, își reia rolul cu aceeași exuberanță de care a dat dovadă acu 16 de ani când a apărut primul film. Cu toată că botoxul sau ce dzeu își bagă în față o face să pară mai…ciudată. A dispărut Hugh Grant dar a apărut chipeșul Dempsey, un matematician miliardar care te face să ții cu el în competiția cu domnul Darcy pentru a câștiga favorul lui Bridget. Sfârșitul ar fi fost mai cool dacă rămânea un pic mai în aer. Nu aș știi să vă spun exact cât de fidel este ca și continuare dar se pare că la final audiența a fost pe deplin mulțumită și multe au ieșit răzând cu gura până la urechi așa că îl iau drept semn bun și îl recomand cu căldură ca destinație de cinema pentru weekendul următor.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.